Κεραυνός Θεσπρωτικού – Νίκη Προαστίου Πάτρας 2-1

Κεραυνός Θεσπρωτικού – Νίκη Προαστίου Πάτρας 2-1
Ασταμάτητα φαίνεται να είναι τα κορίτσια μας, καθώς πέτυχαν στο σημερινό παιχνίδι την τρίτη συνεχόμενη νίκη απέναντι στην πολύ έμπειρη ομάδα της Νίκης Προαστίου.
Μάλιστα οι αντίπαλες είναι και οι άμεσες ανταγωνίστριες για την κατάληψη της τρίτης θέσης του ομίλου, καθώς πριν το παιχνίδι βρισκόταν στην 4η θέση με μόλις έναν βαθμό λιγότερο.
Τα κορίτσια μπήκαν αποφασισμένα στον αγώνα δείχνοντας απο το πρώτο λεπτό θέληση και αποφασιστικότητα για τη νίκη.Με πολύ μεγάλο ποσοστό κατοχής της μπάλας, παίζοντας το καλύτερο ημίχρονο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 42′ με την αρχηγό Κατσάνου Ελπίδα ενώ είχαν πολλές ευκαιρίες και 2 δοκάρια στο 12′ και 41′,δείγμα της πίεσης που άσκησαν στην αντίπαλη άμυνα.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα μας κατάφερε να διευρύνει το σκορ με μακρινό σουτ της Κατσάνου Ελπίδας στο 65′, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό τέρμα της, δίνοντας την εντύπωση ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει.
Απο αυτό το σημείο η κόπωση των κοριτσιών μείωσε εμφανώς την απόδοση τους, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλες και στο 80′ μείωσαν το σκορ σε 2-1, κορυφώνοντας την αγωνία για την έκβαση του αγώνα στα τελευταία λεπτά.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς των κοριτσιών και των φιλάθλων που βρέθηκαν στο ”Κατερίνα Θάνου”.
Η ομάδα μας με τη νίκη αυτή έφτασε τους 16 βαθμούς και με νίκη την επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 21 Απριλίου με αντίπαλο την νεανική ομάδα της Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων εξασφαλίζει και μαθηματικά την τρίτη θέση του ομίλου.
Τα γκολ:42’-65’ Κατσάνου Ελπίδα
*Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για τη μεγάλη στήριξη που παρέχουν στο τμήμα.
*Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ”Κατερίνα Θάνου”.