«Κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Βασίλης Μάρκος

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ο Βασίλης Μάρκος.

Μετά από μία εικοσαετή καριέρα, στην διάρκεια της οποίας φόρεσε μεταξύ άλλων τη φανέλα του Απόλλωνα Πάργας, του ΠΑΣ Πρέβεζα, της Αναγέννησης Άρτας και του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ο Βασίλης Μάρκος ανακοίνωσε την απόφαση να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο πολύπειρος αμυντικός έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι δε λένε; Κλισέ αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Πριν 20 χρόνια κ κάτι έκανα το ντεμπούτο μου σε επίσημο παιχνίδι. Φέτος είχα αποφασίσει από την αρχή της σεζόν, να είναι η τελευταία μου χρονιά. Έδωσα πολλά στο ποδόσφαιρο κ πήρα ακόμη περισσότερα. Σταματάω γεμάτος. Κ αυτό είναι το ιδανικό. Κρατάω όλες τις στιγμές. Καλές κ κακές γιατί όλες έχουν κάτι να σου διδάξουν. Ευχαριστώ όσους συνεργάστηκα μαζί τους. Έκανα πολλούς φίλους κ αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για μένα. Νιώθω γεμάτος και τυχερός για όλα όσα πέρασα, αυτά τα 20 χρόνια μέσα στα γήπεδα.

Πιστεύω ότι ήμουν πολύ τυχερός που συνυπήρξα με τόσους πολλούς συμπαίκτες, προπονητές και διοικούντες και καταφέραμε μαζί σπουδαία πράγματα.

Πάνω από τις εμπειρίες, τους τίτλους, τις διακρίσεις, τα καλά και τα άσχημα, αυτό που μένει είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργήθηκαν, μέσα από όλα αυτά.