Κυπελλούχος ο Τηλυκράτης Λευκάδας

Για όγδοη φορά στην ιστορία του ο Τηλυκράτης κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, καθώς επικράτησε 3-0 του Θρίαμβου Λούρου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Τηλυκράτη Λευκάδας να επιβάλει το παιχνίδι του και στο 25’ με τον Σιμόνι άνοιξε το σκορ όπου ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το συγκρότημα του Ανδρέα Παντζιαρά μπήκε δυνατά και με ένα γρήγορο γκολ στο 54’, με πέναλτι που κέρδισε ο Σιμόνι και εκτέλεσε ο Τόσκα έκανε το σκορ 2-0.

Και ενώ όλα έδειχνα ότι το παιχνίδι έφτανε προς την λήξη του, ο Γκέτσι με σουτ στο 88’ διαμόρφωσε το σκορ στο 3-0 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 89΄ σουτ του Σιμόνι απέκρουσε ο Καραπιπέρης η μπάλα στο δοκάρι και κόρνερ για τον Τηλυκράτη.

Διαιτητής: Ρούσος

Βοηθοί: Φραγκούλης – Τσόγκας

4ος Σπυράκος

Θρίαμβος Λούρου (Μάκης Δήμας): Καραπιπέρης, Λαμπρούσης (86΄ Γόγολος), Δάσκαλος, Πάνου, Γκίνι, Κόλλινς, Κούσης, Γκολάκου, Μαργώνης (60΄ Λάππας), Γεωργίου, Ζάκκας (64΄ Πρέντζας).

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρεας Παντζιαράς): Μπλατσιώτης, Πανταζής, Ντόσης (88΄ Χαλκιόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Μπιμπισίδης, Τόσκα, Γκέτσι (88΄ Αζούδης), Ταΐρης (88΄ Καταγής), Σιμόνι, Νικλητσιώτης (73΄ Τσιότρας), Περιστέρης (80΄ Κολοβός).

Βησσαρίων Σάκκος