ΑΕ Νέας Σελεύκειας – Θύελλα Κατσικά 0-2 : Δηλώσεις Γκούρα – Πάνου (video)

Ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο σημερινό παιχνίδι δήλωσε ο προπονητής της Κατσικάς Νίκος Γκούρας τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια έφτασε στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Νομίζω ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Όμως λίγο το άγχος μέχρι να βρούμε τα πατήματα μας χάσαμε ένα ημίχρονο, ενώ είχαμε 2-3 ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ δεν ήμασταν τόσο ουσιαστικοί. Στο ημίχρονο είπαμε με τα παιδιά να σοβαρευτούμε, δεν είναι αυτή η πραγματική μας εικόνα, μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και ήμασταν ανυπόμονοι να βάλουμε τη μπάλα μπροστά με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλές λάθος επιλογές. Αυτό διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω δίκαια και καθαρά κερδίσαμε ένα δυνατό αντίπαλο. Μετά το 0-2 πάλι βγήκαν σημάδια κόπωσης γιατί ξέραμε ότι αυτή η ομάδα την Τετάρτη είχε παίξει τον τελικό Κυπέλλου. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, κοιτάμε παρακάτω. Ήταν τρεις βαθμοί που θέλαμε για αυτή τη δύσκολη πορεία που έχουμε και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το ότι δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση μιας και την Τετάρτη έχει παιχνίδι με την Α.Ε..Ξηροβουνίου: «Η προετοιμασία της ομάδας για το επόμενο παιχνίδι σίγουρα θα είναι ελλιπής γιατί δεν μπορούμε να έχουμε πολλές μονάδες προπονητικές για να βοηθήσουμε τα παιδιά. Είναι έτσι το πρόγραμμα που πρέπει να παίξουμε την Τετάρτη, αύριο να κάνουμε ένα χαλάρωμα. Θα μιλήσουμε με τα παιδιά, θα δούμε τον αντίπαλο και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Ο αρχηγός και σκόρερ του πρώτου γκολ της Κατσικάς Κώστας Πάνος στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με τη Νέα Σελεύκεια τόνισε ότι η ομάδα δούλεψε σκληρά όλη την εβδομάδα για να επιτευχθεί αυτή η νίκη η οποία θα έχει αντίκρισμα εφόσον πάρουν και την Τετάρτη το τρίποντο στο παιχνίδι με το Ξηροβούνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα με τον προπονητή μας και ήρθαμε εδώ για να αντιμετωπίσουμε τη Σελεύκεια και να πάρουμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 2-3 περιπτώσεις για να βάλουμε το γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο ημίχρονο μπήκαμε στα αποδυτήρια μιλήσαμε με τον προπονητή, είπαμε ότι πρέπει να βάλουμε κάτω τη μπάλα, να παίξουμε στρωτό ποδόσφαιρο. Αυτό έγινε στο δεύτερο μέρος και έτσι ήρθαν τα δύο γκολ. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να γιορτάσουμε αυτή τη νίκη σήμερα και να πάμε την Τετάρτη στο παιχνίδι με το Ξηροβούνι στην έδρα μας να κερδίσουμε γιατί τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα και πρέπει να είμαστε σοβαροί».

Για το πώς βλέπει το ότι οι παίκτες αγωνίζονται ανά τρεις μέρες: «Είναι αναλόγως στον κάθε αθλητή. Σίγουρα προέχει πάντα η δουλειά μιας και όλοι μας είμαστε εργαζόμενοι, αλλά με σωστό προγραμματισμό μπορείς να προλαβαίνεις και τις προπονήσεις ώστε να μπορείς να είσαι αυτός που πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

πηγή: passports.gr