Κωνσταντάκος: Προσωπικοί λόγοι έκαναν ανέφικτη την παραμονή μου – Το «ευχαριστώ» του Θεσπρωτού

Μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δημήτρης Κωνσταντάκος ευχαρίστησε την ΠΑΕ Θεσπρωτός τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, το τεχνικό επιτελείο και το τεχνικό διευθυντή Αλέξη Μητσέλο για τη συνεργασία. ενώ παράλληλα ανέφερε ότι η παραμονή του στην ομάδα ήταν ανέφικτη για προσωπικούς λόγους.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο πολύπειρος γκολκίπερ:
«Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου την ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ για την πρόταση ανανέωσης που μου έκανε αλλά προσωπικοί λόγοι έκαναν ανέφικτη τη παραμονή μου! Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλο το τεχνικό team για τη συνεργασία! Τον Κύριο (με Κ κεφαλαίο) Juan Ramon Rocha και τον Τεχνικό διευθυντή Αλέξανδρο Μητσέλο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου! Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει γρήγορα τους στόχους της! Εις στο επανιδείν!»

Το «ευχαριστώ» του Θεσπρωτού στον Κωνσταντάκο

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μέσω επίσημης ανακοίνωσης της, έσπευσε να ευχηθεί καλή επιτυχία τον Δημήτρη Κωνσταντάκο.
Διευκρινίζοντας ότι η συνεργασία των δυο πλευρών δεν ανανεώθηκε για προσωπικούς λόγους του ποδοσφαιριστή. Τονίζοντας ότι η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή για κάθε ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει επιδείξει το ήθος και την εργατικότητα του Δημήτρη Κωνσταντάκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εύχεται καλή επιτυχία και πάνω απ’ όλα υγεία στο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κωνσταντάκο στη νέα του ομάδα. Η συνεργασία μας δεν ανανεώθηκε για προσωπικούς λόγους του ποδοσφαιριστή, οι οποίοι έγιναν απόλυτα σεβαστοί από την ομάδα μας. Η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή για κάθε ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει επιδείξει το ήθος και την εργατικότητα του Δημήτρη. Εις το επανιδείν…»

πηγή: theball.gr