Κόλλησε ξανά ο Εθνικός Φιλιππιάδας, 0-0 με τον Πιερικό

Με έναν πολύτιμο βαθμό στις “αποσκευές” του έφυγε από τη Φιλιππιάδα ο Πιερικός, ο οποίος, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έμεινε στο 0-0 απέναντι στον τοπικό Εθνικό. Η ομάδα της Κατερίνης ήταν αυτή που είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα αλλά ο Λαζόπουλος σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων στο 79′, σε μια αναμέτρηση με λιγοστές καλές στιγμές.

Το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή απέναντι σε έναν Πιερικό που είχε κλείσει καλά τους χώρους και επέλεξε να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως κάποια από τις δυο ομάδες να φτάσει στο γκολ που θα της χάριζε τη νίκη.

Με το σημερινό βαθμό ο Πιερικός παρέμεινε στη 10η θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο σημερινός του αντίπαλος βρίσκεται 9ος, με έναν βαθμό περισσότερο.

Το “φιλμ” του αγώνα:

18′ Σουτ του Μιχάλη, μπλόκαρε ο Σοϊλεμέζογλου.

39′ Ο Τριανταφυλλίδης έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα όμως έφυγε δίπλα από την εστία του Τρανουλίδη.

79′ Μεγάλη στιγμή για τον Πιερικό όταν η μπάλα μετά από σουτ του Λαζόπουλου από πλάγια θέση, βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τρανουλίδη.

81′ Σουτ του Βραχνού, έδιωξε σε κόρνερ ο Σοϊλεμέζογλου.

Διαιτητής ήταν ο Τάσης με βοηθούς τους Κόττορο και Θανασιά (Ηπείρου).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Ντανάι, Κουμπής, Μανιώτης, Βραχνός, Τσουλιάης, Παπακίτσιος, Άτσκα, Καραχαλίδης (30′ Μπότσαρης λ.τ. – 85′ Μαλλάτος), Μπαλογιάννης, Μιχάλης.

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Αγησιλάου, Κραγιόπουλος, Λούγκος, Νταντίνης, Παρδάλης, Λαζόπουλος (90′ Τριανταφύλλου), Συμεωνίδης (75′ Παναγιωτίδης), Τριανταφυλλίδης (86′ Κοκονόζι).