Κώστας Πάνος: Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχιστεί η σεζόν

Ο Κώστας Πάνος, του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και εκ των πρωταγωνιστών της φετινής σεζόν, μίλησε στο Lefkadasportnews.gr για τις δύσκολες στιγμές που ζούμε με την πανδημία του covid-19.

Ο έμπειρος αμυντικός, των “κυανόλευκων” απαντάει σε ερωτήματα που απασχολούν το σύνολο τις αθλητικής κοινότητας. Δηλαδή, πως περνούν οι αθλητές όλο αυτό τον καιρό, θέματα που φυσικά σχετίζονται με το παρών, αλλά και το μέλλον του αθλητισμού.

Πιο αναλυτικά ο Κώστας Πάνος:

Όσο αφορά τη ζωή μακρυά από το ποδόσφαιρο και το τι του λείπει περισσότερο, μας είπε: “Σίγουρα η ενασχόληση με τον αθλητισμό είναι ανάγκη για όλους ανθρώπους. Εμένα μου λείπει πάρα πολύ αυτό γενικά, η καθημερινότητα, η προπόνηση κάθε μέρα είναι τρόπος ζωής και γενικά θέλω να περάσει όλο αυτό για επιστρέψω στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου.”

Για το πως περνάει τον ελεύθερό του χρόνο: “Το χρόνο μου όλες αυτές τις μέρες τον περνάω στο σπίτι. Προσπαθώ να περνάω δημιουργικά τις ώρες μου με την οικογένεια μου, να διαβάζω βιβλία, να βλέπω και να ενημερώνομαι από την ΤV για την εξέλιξης της πανδημίας.”

Πως βλέπεις την μετά covid-19 εποχή στο χώρο του ποδοσφαίρου: “Πιστεύω σε κάποιο βαθμό θα επηρεάσει το ποδόσφαιρο και η επόμενη μέρα ίσως θα έχει κάποιες ανακατατάξεις, αλλά αυτό πιστεύω θα κρατήσει για λιγο.”

Την άποψή του για το αν πρέπει να συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα: “Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχιστεί η σεζόν. Ίσως θα ήταν άδικο για τις ομάδες να μην συνεχιστεί εφόσον υπάρχουν 3 αγωνιστικές να καταδικάζεις ορισμένες σε υποβιβασμό αλλά και σε αυτές που παλεύουν να πάρουν το πρωτάθλημα.”

Πως διατηρεί την φυσική του κατάσταση, όλες αυτές τις μέρες: “Σίγουρα είναι πρωτόγνωρο για εμάς τους αθλητές η διακοπή. Προσπαθώ καθημερινά να γυμνάζομαι στο σπίτι. Έχω φτιάξει ένα χώρο και καθημερινά 1 ώρα κάθε μέρα κάνω την γυμναστική μου, ώστε να βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και για να είμαι έτοιμος εάν και εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα.”