Κ. Δημουλιάς: “Έχουμε πεισμώσει πολύ και πιστεύω θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Πρέβεζα Κώστας Δημουλιάς:

“Ξέραμε ότι ερχόμασταν σε ένα μικρό γήπεδο και μία δύσκολη έδρα. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω στον αντίπαλό μας με τον προπονητή μας. Δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες οι ομάδες. Εμείς είμαστε ΠΑΣ Πρέβεζα και θέλουμε κάθε Σάββατο να κερδίζουμε. Το +5 μας δίνει ένα αβαντάζ. Αν εμείς είμαστε σοβαροί, προσηλωμένοι στο στόχο που έχουμε και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά πιστεύω δε θα έχουμε πρόβλημα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Σε κάποια ματς είχαμε απώλειες βαθμών και πιστεύω ότι μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι τραυματισμοί των παιδιών. Φορτώθηκαν πολλά παιδιά πολλά παιχνίδια. Εκεί νομίζω οφείλεται μία κάμψη. Έπαιξαν ρόλο η κούραση και οι τραυματισμοί. Τώρα που επανέρχονται σιγά-σιγά όλα τα παιδιά, είμαστε υγιείς και βγάζουμε αυτό που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο.

Τα ματς με τη Φιλιππιάδα και το Λούρο τα αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα άλλα. Θα πάμε να κερδίσουμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Ιππόκαμπους και τους υπόλοιπους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα και στο Νυδρί. Έχουμε πεισμώσει πολύ και πιστεύω θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές”.