Λευκή ισοπαλία στο φιλικό ανάμεσα στην ΑΕ Καραϊσκάκης και την Κέρκυρα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το τέταρτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας απέναντι στην Κέρκυρα.
Σε ένα δυνατό φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας, οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και έτσι δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα.
Οι φάσεις της αναμέτρησης:
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
22΄. Ο Άλεξιτς άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Ψιάνο, ο οποίος «πάτησε» περιοχή κάνοντας τη σέντρα-σουτ, όμως ο Κουτζαβασίλης έδιωξε σε κόρνερ.
25΄. Ο Ψιάνος έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και έδωσε στον Λίτσκα, με τον τελευταίο να σουτάρει εκτός περιοχής και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
28΄. Σέντρα του Κόντου από την αριστερή πλευρά και σουτ του Βίλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο Στεφανάκος.
40΄. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόντου από τα δεξιά, ο Ιωάννου αφύλακτος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
51΄. Σουτ του Γεωργακόπουλου λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της ΑΕ Καραϊσκάκης, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
55΄. Σε αντεπίθεση, οι παίκτες του Καραϊσκάκη άλλαξαν ωραία την μπάλα και ο Χούσος έκανε φαλτσαριστό σουτ από το ημικύκλιο, αλλά ο Κουτζαβασίλης απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
73΄. Μακρινό σουτ από τον Μαχαίρα, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Κέρκυρας.
78΄. Ο Αναστασόπουλος επιχείρησε σουτ από αρκετά μακρινή απόσταση, μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο Στεφανάκος.
Διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου).
Βοηθοί: Μάνος (Άρτας), Παπαλαζάρου (Θεσπρωτίας).
ΑΕ Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Στεφανάκος (80΄ Μούτσα), Καραγιαννίδης (88΄ Βασίλας), Καπίας (70΄ Χρούσιελ), Παπανίκου (76΄ Καψάλης), Παναγιώτου (70΄ Μπεκατώρος), Παντίδος (46΄ Μαχαίρας), Χούσος (76΄ Γυφτοκώστας), Ψιάνος (70΄ Μασούρας), Παπαδόπουλος (70΄ Κυριάκης), Άλεξιτς (82΄ Κούσης), Λίτσκας (46΄ Ματθαίου).
ΑΟΚ Κέρκυρα (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης (58΄ Αθανασόπουλος), Αναστασίου (46΄ Βέρτζος), Σπίνουλας (46΄