Σε δυο ακόμη ανανεώσεις προχώρησε ο Θεσπρωτός

Σε δυο ακόμη ανανεώσεις προχώρησε ο Θεσπρωτός.

Τα κιτρινόμαυρα θα συνεχίσουν να  φοράνε για ακόμη έναν χρόνο ο 23χρόνος Βασίλης Κωνσταντίνου και ο 19χρόνος αδελφός του Βαγγέλης. Πρόκειται για δυο παίκτες που συνέβαλαν τα μέγιστα  στην φετινή πορεία του Θεσπρωτού.
Ο Βασίλης πραγματοποίησε σε 25 εμφανίσεις  με ένα γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.  ενώ ο αδελφός του Βαγγέλης αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος (23) αλλά είχε και έξι συμμετοχές στο κύπελλο.
Το TheBall επικοινώνησε με τα δυο αδέλφια.
Βαγγέλης Κωνσταντίνου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η οικογένεια του Θεσπρωτού εκτίμησε την προσπάθεια μου και μου δίνει την ευκαιρία να προσφέρω ότι μπορώ και την καινούρια χρονιά, με σκοπό η ομάδα να πετύχει με το καλύτερο δυνατόν τους στόχους που θα ορίσει.»

Ο μεγαλύτερος αδελφός Βασίλης Κωνσταντίνου δήλωσε ότι πέρασε μια πολύ ευχάριστη χρονιά. Από την πρώτη στιγμή είδε τον Θεσπρωτό σαν οικογένεια και γι΄αυτό του άρεσε να προσφέρει και  να παίζει για την ομάδα. Ενώ συνέχισε λέγοντας, από την  στιγμή που υπήρχε η θετική διάθεση και από τις δυο πλευρές για την ανανέωση της συνεργασίας ήταν πολύ εύκολο να επιτευχθεί η συμφωνία.
Τέλος για την νέα χρονιά ανέφερε τα εξής: 
«Από ότι βλέπω η διοίκηση θα θέσει στόχους αντάξιους της ιστορίας του Θεσπρωτού και πιστεύω ότι όσοι θα είμαστε μέλη αυτής της ομάδας θα δώσουμε τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθούν.»

πηγή: theball.gr