Μίνα: «Στην Κ 19 δεν είχε κάμερες και κόσμο, τώρα είναι περίεργα»

Ένας από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΣ Γιάννινα στον αγώνα του Περιστερίου, ήταν ο νεαρός Λεωνίδας Μίνα. Ο 17χρονος έδωσε την ασίστ στον Μορέιρα για το γκολ της ισοφάρισης. Μιλώντας στο PASsports και στην κάμερα της ΕΡΤ και της Cosmote TV, αναφέρθηκε στο εξαιρετικό του ντεμπούτο και στο γεγονός ότι η ομάδα του συνέχισε αήττητη

Συγκεκριμένα, αρχικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος (για την ασίστ). Τουλάχιστον, πήραμε έναν πόντο. Ήταν καλύτερο από το να φεύγαμε χωρίς βαθμό από εδώ».

Για το στοιχείο που ξεχωρίζει στον ΠΑΣ, ο οποίος συνεχίζει το πρωτάθλημα αήττητος, σημείωσε: «Είναι απίστευτη η άμυνά μας και έχουμε θεωρώ τρομερές αντεπιθέσεις».

Αναφορικά με τη συνέχεια για την ομάδα, απάντησε: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζουμε σε κάτι… απίθανο, να το πω έτσι».

Σχετικά με τη φάση του γκολ και την αναμονή που χρειάστηκε μέχρι να μετρήσει το τέρμα και να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του, τόνισε: «Ήμουν σίγουρος ότι δεν ήμουν οφσάιντ. Απλώς περιμέναμε να το πει ο διαιτητής και να είμαστε 100% σίγουροι».

Όσον αφορά για το πώς είναι να είσαι τόσο μικρός και να παίζει σε αυτό το επίπεδο, δήλωσε: «Είναι πολύ περίεργα, γιατί έπαιζα στην Κ19 και δεν είχε κάμερες και κόσμο. Και αυτό είναι κάπως μέχρι να το συνηθίσω…».