Μαζικές ανακοινώσεις ο Αετός Αγιάς

«Κύμα» ανανεώσεων στον Αετό Αγιάς, που ανακοίνωσε την παραμονή 9 παικτών.

Το ΔΣ του συλλόγου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους Λευτέρη Πάντο, Δημήτρη Σερίφη, Λεωνίδα Μουτσάι, Άγγελο Χαμζάι, Adon Goga, Παναγιώτη Φίλιο, Γιώργο Φίλιο, Δημήτρη Γκουλιούμη και Ερρίκο Παπαγεωργίου.

Οι ανακοινώσεις:

Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Λευτέρης Πάντος…Ο πολύπειρος  παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Λευτέρη με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!

Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Δημήτρης Σερίφης…Ο έμπειρος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Δημήτρη με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!

Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Λεωνίδας Μουτσάι…Ο ταλαντουχος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Λεωνίδα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!

Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Άγγελος Χαμζάι…Ο ταλαντουχος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Άγγελο με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!

Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Adon Goga…Ο έμπειρος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Adon με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!

Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Παναγιώτης Φίλιος…Ο έμπειρος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Παναγιώτη με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!

Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Γιώργος Φίλιος…Ο έμπειρος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Γιώργο με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!

Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Δημήτρης Γκουλιούμης…Ο ταλαντούχος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Δημήτρη με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!

Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Ερρίκος Παπαγεωργίου…Ο έμπειρος και ταλαντούχος τερματοφύλακας της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά κάτω από το τέρμα του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Ερρίκο χωρίς γκολ και χωρίς τραυματισμούς!

Το ΔΣ