Μεγάλη ανατροπή και νίκη για τον Αμβρακικό, 2-1 τον Εθνικό στο Θεσπρωτικό!

Ο Αμβρακικός Βόνιτσας πραγματοποιώντας μεγάλη ανατροπή, κατάφερε να φύγει νικητής με 2-1 από το Θεσπρωτικό απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας, για την 13η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Στο 9΄ οι τυπικά γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ όταν ο Μπότσαρης από τα αριστερά βρήκε στην καρδιά της μεγάλης περιοχής τον Κολιό που με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 19ο λεπτό η μπάλα μετά από σέντρα σουτ του Χρήστου Κίτσιου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τρανουλίδη.

Στο 41΄ ο Ορφανός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βαρέλη διαμορφώνοντας ταυτόχρονα και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας ήταν αυτός που μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47΄ σουτ του Δήμου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Τρανουλίδη.

Στο 90ο λεπτό ο Βασίλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Βαρέλη και στην συνέχεια στο βάθος της εστίας των γηπεδούχων.

Στην συνέχεια το ματς διεκόπη για επτά λεπτά καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, με τον ρέφερι Σπυράκο και τους βοηθούς να φεύγουν για τα αποδυτήρια. Στην επιστροφή τους ο ρέφερι απέβαλλε τους Τσιάπι από τους γηπεδούχους και τον Καταγή Γ. για τον Αμβρακικό Βόνιτσας.

Στο 11ο λεπτό της καθυστέρησης αποβλήθηκε και ο Μπουρδούβαλης για καθυστέρηση με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Νάστος – Παππάς Φ.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Πάνου (76΄ λ.τρ. Παπαρούνης), Κίτσιος Χ. , Δημουλάς, Κίτσιος Γ. , Γούλας, Λύτος, Δήμος, Κολιός (79΄ Τσιάπι), Νίκου, Μπότσαρης.

Αμβρακικός Βόνιτσας (Τάκης Κονιδάρης – Τάσος Χαντζάρας): Τρανουλίδης, Βασίλας, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Βλάχος, Ορφανός, Καλογερής (58΄ Κούτσικος), Καταγής Λ. , Βρεττός, Καταγής Γ. , Κυριακίδης (70΄ Μπούζι).