Μεγάλη ανατροπή και νίκη με 4-1 για τον Τηλυκράτη κόντρα στην Αναγέννηση

Στις νίκες επέστρεψε ο Τηλυκράτης Λευκάδας, που βρέθηκε να χάνει με το… καλημέρα από την Αναγέννηση Άρτας, αλλά έβγαλε αντίδραση και επικράτησε με 4-1!

PhotoΕμιλιάνο Ρουμάνι

Επιστροφή στις νίκες για τους «κυανέρυθρους», που επικράτησαν με σκορ 4-1 επί της Αναγέννησης Άρτας, με την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, αν δέχθηκε την ψυχρολουσία του 0-1 νωρίς στο παιχνίδι, αντέδρασε και καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκης.

Μόλις στο 5΄ λεπτό, η Αναγέννηση έκανε το 0-1 με τον Σχισμένο, αλλά η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 8΄ και 10΄ λεπτό οι Πετσίτης και Ταϊρής, είχαν ανατρέψει την εις βάρος τους κατάσταση. Με τον τελευταίο τρία λεπτά αργότερα να κάνει το 3-1 και να γέρνει την πλάστιγγα για τα καλά υπέρ του Τηλυκράτη.

Η επανάληψη ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, οι παίχτες του Τηλυκράτη βρήκαν και 4ο τέρμα στο 85΄ με τον Αζούδη αυτή την φορά και έτσι, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας, που παρατάχτηκε με νέο προπονητή, τον Δημήτρη Θόδη.

Διαιτητής: Τζόβας (Ηπείρου)

Βοηθοί: Πάνος – Σίσκας (Ηπείρου)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Θεοδωρόπουλος, Πανταζής, Ντόσης (85΄Καταγής), Μπαγκαλιάννης, Μπιμπισίδης, Τόσκα, Γκέτσι, Ταΐρης (65′ Τσιότρας), Πετσίτης (57′ Αζούδης), Νικλητσιώτης (57′ Περιστέρης), Σιμόνι (64′ Κολοβός).

Αναγέννηση Άρτας (Δημήτρης Θόδης): Μπακόλας, Μπόκος (56′ Βασίλας), Κωστάκης, Τσιλιγιάννης (74’ Μυσιούδης), Σχισμένος, Γούλας (74′ Κραμπής), Παπακίτσος Δ., Μανιώτης, Παπακίτσος Α. (46′ Παπαδόπουλος), Αναστασιάδης, Μπότσαρης (73′ Μιχάλης).