Μεγάλη νίκη με ανατροπή ο Απόλλων Πάργας 3-1 τον Α.Ο. Τρίκαλα

Ο Απόλλων Πάργας φιλοξένησε τον Α.Ο Τρίκαλα για την 9η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής με το παιχνίδι να τελειώνει με σκορ 3-1 . Σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο και οι δυο ομάδες κατάφεραν να δημιουργήσουν προβλήματα και να βρουν το γκολ, πρώτα οι φιλοξενούμενοι στο 11΄ με υπέροχο σουτ του Αλεξίου έξω από την περιοχή, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση με τον Γεωργάκη στο 22΄επειτα από τραγικό λάθος του Παϊτέρη και στο 40΄ με κοντινή προβολή, με τον Μπέλλο να βάζει το κερασάκι με καταπληκτικό σουτ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Το δεύτερο ημιχρονο ήταν πιο κυνικό με τον Απόλλων να διαχειρίζεται το παιχνίδι και τα Τρίκαλα να είναι ανήμπορα να δείξουν ένα καλό πρόσωπο και να γυρίσουν την κατάσταση.

Απόλλων Πάργας: Κωνσταντάκος (κόκκινη στο 82΄), Σαράκης, Κωνσταντίνου, Φράγκος, Πάκος, Μπέλος Α. , Εμβραίζογλου (Σακκάς 81΄), Σιδέρης (Ντόκος 60΄), Βασιλείου (Πατσιούρας 85΄), Γεωργάκης, Μπέλος Χ.

Α.Ο.Τρίκαλα: Παϊτέρης, Λουκάς, Καρανίκας, Αγκαράι ( Τσιαφίτσας 46΄), Θεολόγλου (Κρητικός 46΄), Κωστόπουλος, Yoke (Κοντογιώργος 90΄), Αλεξίου, Κουσκούνας, Κορέλας (Λώττας 55΄), Βαταμίδης (Παπακώστας 55΄) Πήλιος Ελευθέριος