Μεγάλη νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκης με 1-0 στο Καυτανζόγλειο επί του Ηρακλή

Μεγάλη νίκη για τον Καραϊσκάκη στην έδρα του Ηρακλή.

photo: intime.gr

Με το «τρίποντο» έφυγαν από τη Θεσσαλονίκη οι Αρτινοί, χάρις στο γκολ του Άλεξιτς (38′). Ο Ηρακλής αν και ανώτερος δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, πληρώνοντας την αστοχία του και την εκπληκτική εμφάνιση του Στεφανάκου.

Το ματς:

Την πρωτοβουλία των κινήσων στο παιχνίδι πήρε ο Ημίθεος από τα πρώτα λεπτά, που είχε την κατοχή, χωρίς όμως να δημιουργεί φάσεις. Ο Καραϊσκάκης από τη μεριά του έκλεινε σωστά τους χώρους, ψάχνοντας να χτυπήσει τους Θεσσαλονικείς στην κόντρα. Στο 37′ ο Περόνε έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περάει λίγο έξω. Οι Αρτινοί κόντρα στη ροή κατάφεραν να προηγηθούν με τον Άλεξιτς στο 38′, όταν ο άσος του Καραϊσκάκη έπιασε την κεφαλιά για το 1-0 και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Το γκολ της ισοφάρισης έψαχνε με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρος ο Ηρακλής, με τον Καραϊσκάκη να αμύνεται καλά και να κρατάει το προβάδισμά του. Στο 65′ ο Περόνε απείλησε με κεφαλιά για το 1-1, με την μπάλα όμως να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ και στο 68′ ο Στεφανάκος σταμάτησε την κεφαλιά του Χασομέρη. Οι Θεσσαλονικείς προσπαθούσαν να ισοφαρίσουν, αλλά σταματούσαν πάνω στον εξαιρετικό Στεφανάκο, που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Σκόρερ: 38′ Άλεξιτς

Ηρακλής (Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος (75′ Ρόβας), Πασάς, Σταμού, Κουκόλης, Μουμίν (55′ Πτηνόπουλος), Καλτσάς, Ντούνης, Χασομέρης, Μενδρινός (27′ λ.τρ. Τάι), Περόνε.
Καραϊσκάκης (Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Καψάλης, Χρούσιελ, Καπίας, Παντίδος, Μασούρας, Ψιάνος, Χούσος, Κάκκο (71′ Λίτσκας), Άλεξιτς.

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Καμπερίδης (Καβάλας), Κομισοπούλου (Χανίων)

πηγή: liganews.gr