Μεγάλη νίκη του Αίαντα Γαστούνης κόντρα στην Παναχαϊκή (2-1)

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Παναχαϊκή στην Γαστούνη από τον Αίαντα, χάνοντας 3 βαθμούς στην μάχη με τον Τηλυκράτη, ο οποίος και αυτός είχε απώλεια αφού έμεινε στο 0-0 με τον Παναιγιάλειο!

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ρέκκα (Μεσσηνίας) ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Καρακλάιτς.

Η Πατρινή ομάδα βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το γκολ του Παπαχριστόπουλου στο 16΄ όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο Κερί με σουτ έκανε το 1-1 στο 70΄.Οι κοκκινόμαυροι ήταν κυρίαρχοί στο β΄ μέρος και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ ( με τους Καρακλάιτς (49΄), Κέρι (54΄, 56΄, 61΄). Kόντρα στη ροή του αγώνα, ο Αιας πέτυχε το 2-1 στο 89΄ ο Βράπι στο 89΄ και ,στο διάστημα που απέμενε, δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.

Αίας Γαστούνης (Α. Γαβριλόπουλος): Καραμανλής, Στανής, Βασιλικόπουλος, Βατσής, Ρίλντι, Δούλος, Τσακοπιάκος, Ντελγκάδο, Σταθάτος (75’ 14. Βράπι), Παπαχριστόπουλος (93′ Γκουστάβο), Ζοάο.

Παναχαϊκή (Σ. Παπαδόπουλος): Αθανασόπουλος, Λιποράσε, Καρπαθάκης (87’ Κωνσταντακόπουλος), Σμίλτος, Στεργίδης , Γούλας (46’ Μπουρλάκης),. Χαντί, Τεγούσης (91’ Κυβελίδης), Καρακλάιτς (65’ 9. Μικελάτος), 20. Κέρι, Αλεξόπουλος.

πηγή: liganews.gr