Μεταγραφή από το πάνω ράφι, πήρε Κουρούτη ο Αετός Αγιάς!

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Δημήτρης Κουρούτης θα πήγαινε στο Σούλι Παραμυθιάς  μεταγραφή, τελικά, η ανακοίνωση της ομάδας του Αετού φέρει τον παίκτη να εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας της Αγιάς.

Ο Αετός Αγιάς προχώρησε σε μια σημαντική προσθήκη, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς ενέταξε στο δυναμικό τον τον 22χρονο (22/12/1996) αμυντικό Δημήτρη Κουρούτη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημά του Αετού Αγιάς ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο το 2010 στη ακαδημία της Πέρδικας και στην συνέχεια στην ανδρική ομάδα μέχρι σήμερα, με ένα μικρό διάλειμμα ενός έτους όπου φόρεσε την φανέλα της Ένωσης Πάργας. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίζονταν στον Άρη Πέρδικας.

Ο Δημήτρης Κουρούτης μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Αετό Αγιάς σε δηλώσεις του στο sportime24.gr τόνισε: Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή της Παραμυθιάς που μου έδωσαν την ευκαιρία να υπάρξω μέλος της ομάδας. Δυστυχώς όμως λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω να ακολουθώ την ομάδα σε αυτό το ταξίδι. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Τώρα όσο αναφορά την νέα μου ομάδα τον Αετό Αγιάς μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε ο coach Βάσι με τον οποίο συνυπάρξαμε στην Πέρδικα και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια ενόψει της νέας χρονιάς στην Α’ κατηγορία, ο κόσμος διψάει για μπάλα και διάκριση και υπόσχομαι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να τα καταφέρουμε!