Με ανατροπή η Θύελλα Κατσικάς, 4-1 τον ΠΟ Φήκης

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά η Θύελλα Κατσικάς πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στον ΠΟ Φήκης, επικρατώντας 4-1  για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο 5΄ ο Παναγιώτου βρήκε ωραία μέσα στη περιοχή το Γεωργάκη και αυτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Θύελλα Κατσικάς ένα λεπτό μόλις μετά το γκολ που δέχθηκε, στο 6′, ο Εμβραΐζογλου έκανε μια σέντρα και βρήκε τον Μπλέτσα, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον αντίπαλο κίπερ και επανέφερε γρήγορα τις ισορροπίες στο ματς.

Στο 14′ Κωσταμένας εκτέλεσε το κόρνερ που κέρδισε πριν λίγο ο Σκανδάλης, με τον Βασιλάκη να σηκώνεται ψηλότερα απ’ όλους και με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 23′ ο Σκανδάλης έκανε ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ και αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα και έκανε το 3-1 για την ομάδα του Νίκου Γκούρα που ηταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 75′ ο Κωσταμένας διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητής ο Παναγιώτης Τσιώρης από την Άρτα με βοηθούς τους Γεράσιμο Μιχάλα από την Κέρκυρα και Αλέξανδρο Δρουδάκη από τα Γρεβενά.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιώτης (81΄Περβανάς), Πάκος, Βασιλάκης, Πότσης, Μελιόπουλος (81΄Ράπτης), Σκανδάλης, Κωσταμένας (76΄Δάλλας), Μπλέτσας Μ. (63΄Λόκας), Εμβραίζογλου (76΄Ρίζος).

ΠΟ Φήκης (Τάκης Ρούσσας):  Μήλος, Γιαννούκας, Τζέλης (80΄Μπαμπάτζιας), Τσιγαρίδας, Δρόσος, Καλαμαράς, Γεωργάκης, Γκαντιάς (61΄Μπαλντάς), Κουσκουνάς (80΄Κατσιούλης), Παναγιώτου (68΄Αποστολάκης), Γκουγκουλιάς (46΄Πολυζόπουλος

Χρήστος Καλύβας – passports.gr