Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της Αναγέννησης Άρτας

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της Αναγέννησης Άρτας υπό τις οδηγίες του Τάσου Νταλάκα και του τεχνικού επιτελείου.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την Αναγέννηση Άρτας:

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδας μας με διπλές προπονήσεις. Ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός του προπονητικού team υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο. Παλιοί και νεοαποκτηθεντες ποδοσφαιριστές προπονούνται εντατικά μέσα σε ένα άριστο κλίμα. Το ηθικό όλων είναι πολύ υψηλό, η διάθεση άριστη και το αποτέλεσμα αυτής της ομαδικής προσπάθειας προδιαγράφεται λαμπρό.
Το μόνο πρόβλημα είναι η παραχώρηση γηπέδου κατάλληλου για την προετοιμασία. Και σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Αρταίων για την άψογη συνεργασία, που έχουμε μαζί της. Επίσης τον Πρόεδρο της Δημ. Κοινότητας Αγίου Σπυρίδωνα κ. Πέτρο Γείτονα και το Σωματείο ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ για τη φιλοξενία και τις διευκολύνσεις που μας παρέχουν.
Ευελπιστούμε ότι τη Δευτέρα 17/9 στη συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Τσιρογιάννη και τους αρμόδιους φορείς του Δήμου θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα με το γήπεδο προετοιμασίας της ομάδας μας και τη φυσική της έδρα ,το Δημοτικό Στάδιο Άρτας.