Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Τουρνουά Βετεράνων στην Φιλιππιάδα

Αναλυτικά:

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διεξήχθει το Σάββατο 01 Ιουνίου 2019 στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιππιάδας, το 2ο Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Δήμου Ζηρού, όπου η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Όλη η σιωπηρή πλέον, ποδοσφαιρική πανδαισία της περιοχής μας, ξεδίπλωσε τις τεχνικές και ψυχικές αρετές της, απαλλαγμένη για λίγο από την ηλικιακή φθορά του σώματος, για να παρελάσουν έτσι στη μνήμη μας, μνήμες από το παρελθόν και να ξυπνήσουν οι θύμησες όλων όσων συμμετείχαν, σχολιάζοντας τις ποδοσφαιρικές στιγμές τους με τρόπο γλαφυρό, που μόνο ευχάριστες αναμνήσεις μας άφησε.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον συμπατριώτη μας, κύριο Ντούκα Σταύρο, πρώην διαιτητή, ο οποίος όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, διετέλεσε ο άρχων όλων των αγώνων του Τουρνουά μας και τον κύριο Λέντζο Γιάννη, που ως μέλος τη Διοίκησης του Συλλόγου, μερίμνησε για να είναι σε πλήρη ετοιμότητα η αθλητική εγκατάσταση, μοίρασε τα κύπελλα στις ομάδες και συγκέντρωσε τα χρήματα υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ζηρού.

Επίσης, τις θερμές μας ευχαριστίες στο αθλητικό site του Νομού μας Sportime24 και ιδιαίτερα στον κύριο Κολιό Κωνσταντίνο που κάλυψε δημοσιογραφικά, για δεύτερη συνεχή χρονιά την εκδήλωση.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους, όσους συνέβαλαν για την επιτυχία αυτή, που τείνει να γίνει θεσμός, όλους όσους συμμετείχαν, καθώς και τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Άρτας, που συμμετείχαν φέτος για πρώτη φορά,
αποδεικνύοντας όλοι μαζί για μια ακόμη φορά ότι στην Ακαδημία μας….

….. όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα!

Ο Πρόεδρος

Γιολδάσης Ευάγγελος