Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του ΠΑΣ Θύελλα

Γλέντι μέχρι πρωίας για την ομάδα του ΠΑΣ Θύελλα που πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της, το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαρτίου στο Sozos Inn Hotel στη Βόνιτσα.

Το ΔΣ του συλλόγου, το τεχνικό team, παράγοντες, παίκτες και φίλοι της ομάδας  παραβρέθηκαν στη βραδιά, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι παλιοί ποδοσφαιριστές Κτίστης Θεόδωρος, Κοκοτσέλος Ιωάννης, Τόλης Λάμπρος, Πατίλας Αποστόλης, Κουλτούκης Βασίλης, Λιάκος Κωνσταντίνος, Κτίστης Βασίλης, Κρεπούρης Δημήτριος, Μπακοχρήστος Ηλίας, Πανταζής Γεώργιος, Κατσαμπές Κωνσταντίνος, Μπρούμος Παναγιώτης, Χούσος Σωτήριος και Πατσουρογιάννης Χρήστος.

Επίσης βραβεύτηκαν οι παράγοντες Καραγιώργος Σπύρος, Αδάμ Ζώης, Τσούκας Μιλτιάδης, Παπακασόλας Σπύρος, Κουνέλης Ιωάννης, Πετρόπουλος Δημήτριος, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Παλιάμπελα κ. Ρούσος-Μπεκερτζής Αποστόλης για την πρόσφορα του στο ποδόσφαιρο της περιοχής και ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών Μπακοχρήστος Δημήτρης.

????????????????????????????????????

Οι τυχεροί της Λαχειοφόρου Αγοράς ήταν οι Αλαφογιώργος Νίκος (Air Condition), Παναγιώτα Πανταζή (tablet) και Τραυλός Αλέξανδρος (κινητό τηλέφωνο).