Αρχική ΝΕΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Με επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης στη μνήμη του Ηλία Καλαϊτζή

0

Το απόγευμα του Σαββάτου 8/6 στο ΔΑΚ Πρέβεζας εις μνήμη του Ηλία Καλαϊτζή, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, αποδίδοντας ελάχιστο φόρο τιμής, διοργάνωσε φιλανθρωπικό αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των Βετεράνων του Ολυμπιακού, της ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας και της ομάδας Φίλων Ηλία Καλαϊτζή, με τα έσοδα να διατίθενται στην στήριξη της πενταμελούς οικογένειάς του.

Την 13/04/2019 ο αστυνομικός Ηλίας Καλαϊτζής έχασε την ζωή του στο όρος Τύμφη κάνοντας την αγαπημένη του δραστηριότητα, την πεζοπορία στο βουνό. Ο Ηλίας ήταν εκτός από εξαίρετος οικογενειάρχης και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ένα ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας δείχνοντας πάντα την ευαισθησία του για  τον συνάνθρωπο, είτε μέσα από την δουλειά του είτε μέσα από την συμμετοχή του σε κοινωνικές δραστηριότητες αγάπης και προσφοράς. Ο ίδιος ως μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας το 2017 είχε αναλάβει την πρωτοβουλία της διοργάνωσης φιλανθρωπικού αγώνα καλαθοσφαίρισης με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Βαγγέλη που έπασχε από Λευχαιμία.

Οι παίχτες και των τριών ομάδων με αφορμή τον ιερό αυτό σκοπό έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Στο ημίχρονο, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας πραγματοποίησε βραβεύσεις τιμώντας κάποια πρόσωπα, όπως τη σύζυγο, τον πατέρα και τον αδελφό του αείμνηστου, εκπροσώπους διασωστών που βοήθησαν στις έρευνες και τον εντοπισμό του Ηλία Καλαιτζή, αστυνομικούς για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και φυσικά τον Αργύρη Καμπούρη εκ μέρους των Βετεράνων του Ολυμπιακού που όποτε τους ζητηθεί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή να βοηθήσουν.

πηγή: prevezabest.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ