Με Μαυρόπουλο στην αποστολή για Καναλάκι ο Παμβουπρασιακός!

Τα ρέστα του για την παραμονή, με στόχο να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα παίζει την Κυριακή στο Καναλάκι ο Παμβουπρασιακός. Στόχος η νίκη και οι τρεις βαθμοί, περιμένοντας να μάθει και τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζουν στη Βάρδα το παιχνίδι αυτό κόντρα στον Αχέροντα, είναι ότι η αποστολή της ομάδας αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι στις 3μ.μ. για την Πρέβεζα, όπου θα καταλύσει και θα διανυκτερεύσει σε κοντινό ξενοδοχείο.

Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Βασίλης Μαυρόπουλος, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει ξανά την εμπειρία του Αιγιώτη μέσου, ο οποίος έλλειψε στα τρία τελευταία παιχνίδια. Και λέμε τρία τελευταία παιχνίδια, καθώς η αποβολή του νωρίς στο ματς του Αιγίου, στοίχισε από την ομάδα την παρουσία του και σε αυτό το ματς. Και μπορεί να μην φάνηκε η απουσία του στα παιχνίδια με Αναγέννηση Άρτας και Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας, είναι βέβαιο όμως ότι στο Αίγιο, αλλά και στο Αγρίνιο, η απουσία του κόστισε αρκετά στην ομάδα της Βάρδας.

πηγή: ilia.news