Με Παναθηναϊκό εκτός έδρας η Νίκη Λευκάδας

Τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας αντιμετωπίζει η Νίκη Λευκάδας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για την Νίκη Λευκάδας  απέναντι στον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος με τον κόσμο στο πλευρό του στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Στις πράσινες αγωνίζεται και μια παλιά γνώριμη, η πρώτη ξένη στην ιστορία της Νίκης Λευκάδας, η Τζέιν Σμιθ.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12/11 και ώρα 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος», στον επονομαζόμενο «Τάφο του Ινδού», κάτω από το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τον Prisma 91,6 και το prismaradio.gr. Οι Λευκαδίτες της Αθήνας θα είναι για μια ακόμη φορά παρόντες για να υποστηρίξουν τα κορίτσια της Νίκης!

Ο head coach της Νίκης κ. Νίκος Δουβίτσας δήλωσε στο επίσημο site της Νίκης Λευκάδας: «Η προετοιμασία μας δυστυχώς λόγω των απουσιών Τελίδου και Χαιριστανίδου (λόγω των αγώνων των σωμάτων ασφαλείας) δεν είναι αυτή που θα θέλαμε για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να είμαστε πιεστικοί στην άμυνα και να μη δεχτούμε εύκολα καλάθια. Το φαβορί είναι ξεκάθαρο και είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σαν ομάδα».