Μιχάλης Βλάχος: «Έδειξαν χαρακτήρα τα παιδιά»

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Μιχάλης Βλάχος:

Σε γενικές γραμμές είχαμε περισσότερη κατοχή της μπάλας και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο. Απλώς έγιναν κάποια προσωπικά λάθη από τα παιδιά. Αλλά είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησα τις αλλαγές είχαμε περισσότερη κατοχή. Δεχθήκαμε δύο γκολ από τα λάθη μας. Αυτό είναι που δείχνει όμως και το χαρακτήρα της φετινής μας ομάδας. Από το 0-2, το κάναμε 3-2. Έδειξαν χαρακτήρα τα παιδιά. Τα λάθη θα τα διορθώσουμε με την προπόνηση. Και γι’ αυτό είμαστε κι εμείς εδώ άλλωστε. Γι’ αυτό και πιέζω τα παιδιά και ας γίνουν τώρα τα λάθη, παρά να πάμε στο πρωτάθλημα και να μη ξέρουμε πως να τα διορθώσουμε. Τους εμπιστεύομαι. Δε με ενδιαφέρουν αυτά τα λάθη, τα έκανα κι εγώ όταν έπαιζα ποδόσφαιρο. Με ενδιαφέρει να λειτουργεί σωστά η ομάδα. Και λειτούργησε σωστά. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Θα διατηρήσουμε την ομάδα σε καλή κατάσταση και για το φιλικό της Τετάρτης με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Ελπίζω να έρθει και περισσότερος κόσμος να δει την ομάδα. Το αξίζει πραγματικά. Στα δύο φιλικά και στις προπονήσεις έχω χαρεί ιδιαίτερα που είμαι με αυτά τα παιδιά. Παιδιά με καλό χαρακτήρα, διάθεση, προσωπικότητα και προσπαθούν για το καλό της ομάδας. Πιστεύω όλα θα πάνε καλά.

Έχουμε διαλέξει φιλικούς αγώνες με δυνατούς αντιπάλους. Θα κορυφώσουμε την ομάδα εκεί που επιθυμούμε και σιγά-σιγά θα ρίξουμε τους τόνους για την έναρξη του πρωταθλήματος”.