Μπαράζ ανόδου Γ’ Εθνικής: Σέντρα στις 16-17 Απριλίου- Το αναλυτικό πρόγραμμα

Δείτε το πρόγραμμα των μπαράζ των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής.

Δια χειρός… Βαγγέλη Μόρα διενεργήθηκε η κλήρωση των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής για τη Super League 2, στο ξενοδοχείο «Crowne Plaza Athens City Centre».

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Δημητρίου ανέφερε στον χαιρετισμό του: «Η ΕΠΟ προσπαθεί να αναβαθμίσει όλες τις εκδηλώσεις της. Όπως κάναμε στην κλήρωση του Κυπέλλου, αποφασίσαμε ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε τις κληρώσεις των πρωταθλητών των ομίλων της Γ’ Εθνικής στη Super League 2 και αυτή των πρωταθλητών των Ενώσεων στη Γ’ Εθνική. Θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς από τις 7 ομάδες της Γ’ Εθνικής θα προβιβαστούν οι τέσσερις και από τις 56 ομάδες των ΕΠΣ θα ανέβουν οι 24. Η ΕΠΟ θα βρίσκεται κοντά στις διοργανώσεις αυτές».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων Άγγελος Δανιήλ σημείωσε: «Οι δύο κληρώσεις που θα κάνουμε σήμερα, αποτελούν δείγμα της βαρύτητας που δίνει η ΕΠΟ στο τοπικό ποδόσφαιρο, καθώς αποτελούν τη βάση για τις Εθνικές ομάδες. Το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων, οι ημερομηνίες και τα γήπεδα θα γίνουν γνωστά άμεσα, έναν μήνα πριν από τους αγώνες.

Αυτή είναι η τελευταία φορά που θα διεξαχθεί μπαράζ των ομάδων της Γ’ Εθνικής για την άνοδο στη Super League 2, καθώς από τη νέα σεζόν οι 4 πρωταθλητές της κατηγορίας, θα παίρνουν απευθείας την άνοδο, όπως προβλέπει η προκήρυξη».

Το μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ θα αρχίσει 16-17 Απριλίου.

Από τους επτά πρωταθλητές, οι τέσσερις ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για τη Super League 2. Όπως είναι γνωστό από πέρυσι, υπάρχουν αυστηρές προϋποθέσεις συμμετοχής στη Super League 2, οι οποίες περιλαμβάνουν μετοχικό κεφάλαιο μιας ΠΑΕ ύψους 350.000 ευρώ και εγγυητική επιστολή 150.000 ευρώ.

Δείτε το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική

2ος όμιλος-4ος όμιλος
7ος όμιλος-5ος όμιλος
1ος όμιλος-6ος όμιλος
Ρεπό: 3ος όμιλος

2η αγωνιστική

6ος όμιλος-2ος όμιλος

5ος όμιλος-1ος όμιλος
3ος όμιλος-7ος όμιλος
Ρεπό: 4ος όμιλος

3η αγωνιστική

1ος όμιλος-7ος όμιλος
4ος όμιλος-5ος όμιλος
3ος όμιλος-2ος όμιλος
Ρεπό: 6ος όμολος

4η αγωνιστική

2ος όμιλος-5ος όμιλος
6ος όμιλος-3ος όμιλος
1ος όμιλος-5ος όμιλος
Ρεπό: 7ος όμιλος

5η αγωνιστική

2ος όμιλος-1ος όμιλος
7ος όμιλος-6ος όμιλος
4ος όμιλος-3ος όμιλος
Ρεπό: 5ος όμιλος

6η αγωνιστική

4ος όμιλος-7ος όμιλος
3ος όμιλος-1ος όμιλος
5ος όμιλος-6ος όμιλος
Ρεπό: 2ος όμιλος

7η αγωνιστική

5ος όμιλος-3ος όμιλος
6ος όμιλος-4ος όμιλος
7ος όμιλος-2ος όμιλος
Ρεπό: 1ος όμιλος

onsports.gr