Μπαράζ ανόδου ΕΠΣ σε Γ΄ Εθνική: Διπλό ανόδου ο Αμβρακικός Βόνιτσας!

Την άνοδο του στην Γ’ Εθνική Κατηγορία  πανηγυρίζει ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος μετά τη νίκη του επί της  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ στην Κέρκυρα με 0-3, εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο του, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος την διαδικασίας των μπαράζ.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν δίχως αύριο για τους γηπεδούχους οι οποίοι έπαιζαν τα ρέστα τους για να μείνουν ζωντανοί με τον κόσμο νσ γεμίζει το γήπεδο. Αλλά από την άλλη ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ γνώριζε ότι με νίκη εξασφάλιζε την άνοδο,  κάτι που πέτυχε ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 19ο λεπτό ο ΒΑΣΙΛΑΣ επιχείρησε μια σέντρα από τα πλάγια με τους γηπεδούχους στην προσπάθειά τους να διώξουν την μπάλα να την στέλνουν στην εστία τους για το 0-1.

Στο 26ο λεπτό ο συνήθως ύποπτος ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΣΙΟΥΝΗΣ έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και με πλασέ έγραψε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 89ο λεπτό ακόμη ένα γκολ με τον ΤΣΙΟΥΝΗ για το 0-3 με τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ να γυρίζει από την Κέρκυρα με τους τρεις βαθμούς της νίκης και το εισιτήριο για την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της επόμενης σεζόν για τρίτη φορά στην ιστορία του.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ (81′ ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ), ΒΑΣΙΛΑΣ, ΚΤΕΝΑΣ,  ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Λ.  ΤΣΙΟΥΝΗΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΜΠΟΥΖΙ, ΒΡΕΤΤΟΣ.

πηγή: akarnanikanea.gr