H Μedia Day του Τηλυκράτη Λευκάδας (video)

Τις πόρτες στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ άνοιξε η ομάδα του Τηλυκράτη Λευκάδας στην καθιερωμένη media day.

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και με καλή διάθεση μίλησαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ εν΄όψει του αγώνα της Κυριακής (9/10) με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Παντζιαράς, και οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Πολυχρονάκης και Ρομέο Τσελάι.

Ανδρέας Παντζιαράς: ” Η αλλαγή προπονητή ευνοεί την ΑΕ Καραϊσκάκης”
” Να σας καλωσορίσω και εγώ από πλευράς μου σε αυτό το νέο επικοινωνιακό ξεκίνημα που κάνει η ομάδα, ώστε να ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο του Τηλυκράτη, αλλά και όποιον ενδιαφέρεται να μάθει τα νέα της ομάδας και να κάνουμε πιο εύκολη τη δουλειά των δημοσιογράφων.

Είμαστε στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα νέο πρωτάθλημα. Θα έλεγα ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης και πάνω σε αυτά δουλεύουμε. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι ότι δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί. Είμαστε μια ομάδα με 8-9 νέους ποδοσφαιριστές, που χρειάζονται χρόνο για να υπάρχει η ομοιογένεια που θέλουμε, αφού τα φιλικά μας ήταν όλα εκτός έδρας, εκτός από ένα, λόγω του προβλήματος με το Δημοτικό Στάδιο. Νομίζω ότι έχει γίνει μία καλή επανεκκίνηση για την ομάδα μετά από 4-5 χρονια αποχής από τις Εθνικές κατηγορίες και πάνω σε αυτό το κομμάτι πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Παίχτες, προπονητές, διοίκηση, αλλά και με τη στήριξη του κόσμου και την εμπιστοσύνη του στο διοικητικό κομμάτι, να μπορέσουμε να φτιάξουμε κάτι καλό. Ο Τηλυκράτης, να ξαναμπεί δυνατά και ανταγωνιστικά στα Εθνικά πρωταθλήματα.”

Για το παιχνίδι της Κυριακής, ο προπονητής του Τηλυκράτη είπε: “Είναι ένα παιχνίδι με βαθμό δυσκολίας υψηλό, όπως και με τον Ολυμπιακό Βόλου. Απέναντι σε μια ομάδα που την βρίσκουμε σε μια άσχημη συγκυρία να αλλάζει προπονητή. Ποδοσφαιρικά πάντα ή μάλλον σε μεγάλο ποσοστό, ευνοεί την ομάδα που γίνεται η αλλαγή. Οι παίχτες αλλάζουν ψυχολογία, θέλουν να δείξουνε πράγματα, να δείξουνε στο νέο προπονητή, ότι είναι εδώ. Άρα, εμείς έχουμε να αντιμετωπίζουμε κάτι καινούργιο, αφού με τον προηγούμενο προπονητή γνωρίζαμε πως παίζει η ομάδα. Τώρα σίγουρα θα αλλάξουν κάποια πράγματα με τον κ. Θεοδωσιάδη. Εμείς έχουμε να δουλέψουμε και δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, πάνω στο δικό μας πλάνο, το πως θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και ευχής όλως να μπορέσουμε να κατακτήσουμε και τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια, διεκδικεί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική θα έλεγα την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.”

Αν τον προβληματίζει η αλλαγή προπονητή: “Σίγουρα, με τον προηγούμενο προπονητή η ομάδα (Είχαμε παίξει και φιλικό, είχαμε δει και κάποια βίντεο), είχε ένα συγκεκριμένο σχηματισμό που έπαιζε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Και θα μπορούσαμε να στοχοποιήσουμε την αντιμετώπιση πάνω σε αυτό το κομμάτι. Σίγουρα η αλλαγή προπονητή, πιθανόν να αλλάξει το σχηματισμό, αλλά οι παίχτες είναι ίδιοι και οφείλουμε να είμαστε και εμείς έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία θα βρεθεί μπροστά μας.”

Γιάννης Πολυχρoνάκης “Στόχος η νίκη”

“Την Κυριακή παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει και δείξουμε τον καλό μας εαυτό, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα εκεί μέσα. Η ομάδα του ΑΕ Καραϊσκάκη, έρχεται από μία αλλαγή προπονητή, που αυτό μπορεί να είναι καλό για εμάς. Εμείς δουλεύουμε πολύ καιρό μαζί. Πιστεύω ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά και την Κυριακή θα πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι, όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται. Στόχος μας είναι η νίκη.”

Όσο αναφορά τι θα έλεγε στους συμπαίχτες του, επειδή έχει αντιμετωπίσει την ΑΕ Καραϊσκάκη στο παρελθόν: ” Είναι μια ομάδα που έχει μέταλλο. Απαρτίζεται από παίχτες που οι περισσότεροι είναι επαγγελματίες και έχουν παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Έχουν εμπειρία σαν ομάδα και φαίνεται αυτό από τα τελευταία χρόνια που πάντα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα.”

Ρομέο Τσελάϊ: “Πάμε για θετικό αποτέλεσμα”
“Όπως είπε και ο συμπαίχτης μου, πάμε για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πάμε με καλή ψυχολογία μετά την εντός έδρας νίκη που κάναμε. Ο αντίπαλος θα έχει και αυτός καλή ψυχολογία γιατί άλλαξε προπονητή. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα καλά, κοιτάμε τον αντίπαλο και θα πάρουμε πιστεύω θετικό αποτέλεσμα.”

Πανονίκος Κατωπόδης-lefkadasportnews.gr