Νέα ελπιδοφόρα εξέλιξη για τον Ναυπακτιακό Αστέρα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews.gr  μια ηλιαχτίδα για την επόμενη ημέρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα είναι εμφανής . Σοβαρό ενδιαφέρον από άνθρωπο του ποδοσφαίρου ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για την ομάδα της πόλης μας και ο οποίος  αναμένεται τις επόμενες ημέρες να έρθει στην Ναύπακτο για να συζητήσει τα τεκταινόμενα γύρω από τον  Ναυπακτιακό αλλά και να καταθέσει τις προτάσεις του στην διοίκηση της ομάδας για το μέλλον της .

Αυτό που μπορούμε να πούμε αν και γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα για τον άνθρωπο που ενδιαφέρεται για την ομάδα της πόλης μας  έχει όλα τα εχέγγυα για να συνεχίσει το ΕΡΓΟ του Λάμπρου Χρυσανθόπουλου ο οποίος  με υπερπροσπάθεια  συνέβαλε τα μέγιστα έτσι ώστε η ομάδα να μπει ξανά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας.

Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι ότι ο άνθρωπος που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ναυπακτιακό Αστέρα δεν έχει σχέση με όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στην Γενική συνέλευση  και ιδιαίτερα με το πολυμετοχικό σχήμα που προτάθηκε.

Είναι άνθρωπος του αθλητισμού γνωστός στο Πανελλήνιο και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον Ναυπακτιακό Αστέρα και την Ιστορία του . Σε επικοινωνία που είχαμε μας ανέφερε τι σκέφτεται για την Ναυπακτιακή ομάδα και ότι  αν όλα πάνε καλά και αναλάβει δεν περισσεύει κανείς στην νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει, τονίζοντας ότι ο Ναυπακτιακός είναι μια ομάδα με μεγάλο όνομα και βαριά  φανέλα.

πηγή: nafpaktianews.gr