Νέα ισοπαλία για τον Τηλυκράτη, 1-1 με τον Απόλλωνα Ευπαλίου

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Απόλλων Ευπαλίου και Τηλυκράτης στον αγώνα που διεξήχθη στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’Εθνικής κατηγορίας. 

Ο Απόλλωνας κατάφερε να προηγηθεί λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον νεαρό Βήτο που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κοντογιάννη.

Στη συνέχεια ο Τηλυκράτης θα προσπαθήσει να απειλήσει και θα φτάσει στο γκολ με τον Τσόφλιο όμως θα ακυρωθεί κάτω από έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους ως οφ΄σάιντ. Ο Τηλυκράτης που πίστεψε ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι δημιούργησε ευκαιρίες απέναντι στον επικίνδυνο Απόλλωνα που έψαχνε να βρει κενά και να χτυπήσει με τους ταχύτατους Νέρες και Παπανδρέου.

Το γκολ για τους φιλοξενούμενους θα έρθει στο 65 με ωραία κεφαλιά του Πετράκου που νίκησε τον εντυπωσιακό Κοντογιώργη που έπιανε τα άπιαστα.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρόνται για δυο φάσεις ανατροπής μέσα στην περιοχή μια για σπρώξιμο πάνω στο Φλέγγα και ακόμη μια για σπρώξιμο πάνω στον Νέρες με τον διαιτητή να έχει αντίθετη άποψη , επίσης διαμαρτύρονται για χτύπημα εκτός φάσεις πάνω στο Νέρες που θα σήμαινε κόκκινη κάρτα σε παίκτη του  Τηλυκράτη με τον διαιτητή να έχει αντίθετη άποψη. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ακόμη μια φάση που σταμάτησε ως επιθετικό φάουλ του Τσόφλιου πάνω στον Κοντό φάση που στην εξέλιξη της ο επιθετικός του Τηλυκράτη την έστειλε στα δίτκυα.

Απόλλων Ευπαλίου: Κοντογιώργης, Γεωργακόπουλος(69’Ντερβίσι), Βήτος, Παλιάτσας, Κοντός,Κοντογιάννης, Παπανδρέου, Καφεντζής(89’Ζέρβας), Νέρες, Φλέγγας, Παναγιωτόπουλος (82’Ψυχογιός).

Τηλυκράτης : Καλαντζής, Celaj , Μπαλωμένος, Κολοβός, Musinec, Γεωργίου(57’Πετράκος), Περιστέρης,Ερέκι, Τσόφλιος, Καταγής(77’ Νάκας), Φράγκος(69’ Νικολάου).

πηγή: nafpaktianews.gr