Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου

Η πέμπτη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου, την Κυριακή επανεκκινεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αντιμετωπίζοντας στην Λευκάδα, τον Τηλυκράτη.

Η Θύελλα ανήκει στην ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας από το 2015, ωστόσο γεωγραφικά υπάγεται στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Με τον Ηρακλή Στασινό στον πάγκο, ένας προπονητής που έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία της ομάδας, η νεοφώτιστη Θύελλα έχει ως στόχο την παραμονή στη Γ’ Εθνική. Πριν τη διακοπή, ο ΠΑΣ Θύελλα, έπειτα από 3 αγωνιστικές είχε σημειώσει μία νίκη, ενώ γνώρισε και δύο ήττες έπειτα από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, βρισκόμενος στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αρκετές οι μεταγραφικές προσθήκες για την ομάδα του Μοναστηρακίου, ενώ λίγες ήταν οι αποχωρήσεις στο διάστημα της διακοπής ελέω πανδημίας.

Από τον ΠΑΣ Θύελλα δε θα δώσει το παρών στην επανεκκίνηση ο Χρήστος Κοσυφαρύνης λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Έχει αποχωρήσει από την ομάδα και ο Φίλιππος Μπαρλαγιάννης (δεύτερος τερματοφύλακας), ενώ και ο αμυντικός Νεοκλής Ξένος αποτελεί παρελθόν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (αποκτήθηκε το Νοέμβριο αλλά λόγω αγωνιστικής απραξίας δε πρόλαβε να αγωνιστεί).

Όσον αφορά τις προσθήκες, έχουν ανακοινωθεί οι Σωτήρης Παπανικολάου (τερματοφύλακας) και Σταύρος Παππάς (μεσοεπιθετικός). Αμφότεροι προέρχονται από τον Απόλλωνα Πάργας.

Ο ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου ενισχύθηκε με τον μέσο Αλέξανδρο Βουλγαρίδη, με τον αριστεροπόδαρο μέσο, Γιώργο Καταγή (από Τηλυκράτη Λευκάδας), Σπύρο Κοκκώνη (από Νέο Αμφίλοχο), τον Χρήστο Ζέλο (από ΑΟ Παλαίρου), και τους νεαρούς Γκόλια (Κ17 Παναιτωλικού), Κώστα Μανολίτση (από Πανλευκάδιο), Κτενά και Κεραμιδά. Σημαντική βοήθεια θα προσφέρει και ο Αλέξανδρος Λίτος που αποκτήθηκε το Νοέμβριο από τον ΠΑΣ Πρέβεζα, ωστόσο λόγω της διακοπής δεν πρόλαβε να αγωνιστεί με την ομάδα.

πηγή: acheloostv.gr