Νέο φιλικό με ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου, στην Βαλανιδοράχη, για ΠΑΣ Αχέρων

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν σε φιλικό παιχνίδι, πριν από τις επίσημες αναμετρήσεις τους για τον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου έχει ως εξής:

Η ομάδα μας βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχή της, για τρίτη, σερί, σεζόν, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Μετά από επαφές που είχαν οι άνθρωποί του σωματείου “έκλεισαν” ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Θύελλας Μοναστηρακίου, που και αυτή με τη σειρά της προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για πρώτη φορά στην ιστορια της, και θα βρίσκεται και αυτή στον όμιλο μας.

Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη, 7/10, στην έδρα της “Φορτούνας Βαλανιδοράχης”, και με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 16:30’.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχάριστη τον σύλλογο της Φορτούνας Βαλανιδοράχης για την παραχώρηση του γηπέδου, και την αλλαγή των προπονήσεων της για να γίνει εφικτό το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα μας και την ομάδα της Θύελλας Μοναστηρακίου.