Νίκη Βόλου-ΑΕ Καραϊσκάκης: Δηλώσεις Νίκου Θεοδοσιάδη

«Ήταν ένα παιχνίδι οριακό και για τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι κάθε ομάδα από την πλευρά της ήθελε μόνο τη νίκη, για να μπορέσει να μείνει στο κυνήγι των πρώτων θέσεων. Οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα έφερνε την ομάδα πολύ πίσω σ’ αυτή τη διεκδίκηση.

Θεωρώ ότι έγινε ένα παιχνίδι σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και με πάρα πολύ δυνατές «μονομαχίες» μπροστά στις δύο εστίες. Εμείς στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Η Νίκη ήταν πιο αποφασιστική στις «μονομαχίες» από μας και δεχθήκαμε κάποια πίεση από στημένες φάσεις.

Από κει και πέρα κάπως ισορροπήσαμε. Γενικά το πρώτο ημίχρονο κύλησε σ’ αυτό το ρυθμό.

Και στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν περίπου η ίδια. Αν κι εμείς δημιουργήσαμε δύο προϋποθέσεις, αλλά εκεί δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Κι όταν δεν καταφέρνεις να σκοράρεις σ’ ένα παιχνίδι που είναι «ρώσικη ρουλέτα», νομίζω ότι η ομάδα που θα το καταφέρει θα είναι και η νικήτρια.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στην ισοπαλία, έγινε μια φάση στο τέλος, πάλι από στημένο. Κι ενώ είχα πει όλη την εβδομάδα να προσέχουμε να μη δίνουμε εύκολα φάουλ στον αντίπαλο, από μια στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό κι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι.

Να δώσω συγχαρητήρια στη Νίκη για την επιτυχία της. Της δίνει κάποιες ελπίδες για να κυνηγήσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εμείς σίγουρα μένουμε πάρα πολύ πίσω από αυτό τον στόχο που είχαμε θέσει.

Να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους με υγεία. Να περάσετε καλά με τις οικογένειές σας και ό,τι επιθυμείτε».