Σπουδαία νίκη για το Σούλι Παραμυθιάς (1-0) τον Απόλλωνα Ευπαλίου

Την ήττα γνώρισε ο Απόλλωνας Ευπαλίου στο γήπεδο Μαλαμάτων από το Σούλι Παραμυθιάς με 0-1.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν καλή απόδοση  και δεν κατάφεραν να φτάσουν σε μια νίκη ούτως ώστε να επιστρέψουν σε νίκη που θα τους έδινε μια βαθιά ανάσα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι το διαχειρίστηκαν καλύτερα και κατάφεραν σε μια στιγμή αδράνειας να φτάσουν στο γκολ με τον Παπαδόπουλο και να πάρουν το χρυσό τρίποντο κλείνοντας την χρονιά με νίκη στο 4ο όμιλο της ΓΈθνικής.

Η ομάδα του Γ. Μίχου αν και έριξε ότι είχε και δεν είχε στην  σκακιέρα δεν κατάφερε να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τίποτα δεν χάθηκε όμως γιατί ο πίνακας της βαθμολογίας δεν άλλαξε ιδιαίτερα με τις διαφορές στη ζώνη του υποβιβασμού να είναι σταθερές  αλλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να ξεπεραστεί καθώς όλες οι ομάδες μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα σε όλες τις έδρες κάτι που κάνει τον τέταρτο όμιλο ακόμη πιο συναρπαστικό αφού όπως φαίνεται «άνοδος» και παραμονή θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Απόλλων Ευπαλίου: (Μίχος): Κοντογιώργης, Φλέγκας Δ.(60’Ντερβίσι) , Ζέρβας, Κούσουλας, Βήτος, Καφεντζής(75’Γεωργακόπουλος), Παπανδρέου, Σμπόρας, Ψυχογιός, Φλέγγας, Παναγιωτόπουλος(70’Ράμμος).

Σούλι Παραμυθιάς: (Τζιάρας): Πατσιούρας, Μπούτσιος Β., Μπέλλος(79’Παππας), Διαμαντής, Βασιλάκης, Μώκος, Κωσταμένας, Αναστασιάδης(65’ Πλατής), Ντόκος, Παπαδόπουλος((80’Καγιά), Γεωργάκης.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Φωκάς με βοηθούς τον κ. Σωτηρόπουλος και τον κ.Ζούλη από την ΕΠΣ Αχαΐας. Παρατηρητής αγώνα ο κ. Κανταρέλος και διαιτησίας ο κ. Πάνου από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

πηγή: nafpaktianews.gr