Νίκη Λευκάδας: Στο Μπραχάμι με αντίπαλο τον Κρόνο (5/1-14:00)

Τον ισόβαθμό της Κρόνο Αγίου Δημητρίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας η Νίκη Λευκάδας στον πρώτο της αγώνα για το 2020, θέλοντας να σπάσει την παράδοση των προηγούμενων τεσσάρων χρόνων που βρίσκεται στην Α1, κατά την οποία έχει μόνο ήττες στην πρώτη της χρονικά αναμέτρηση κάθε ημερολογιακού έτους.

Στο πλαίσιο της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Α1 Μπάσκετ Γυναικών η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Δημητρίου την Κυριακή 5/1 και ώρα 14:00 απέναντι στον Κρόνο. Στόχος φυσικά η νίκη, που μπορεί να αποδειχθεί πάρα πολύ σημαντική στο τέλος της χρονιάς και στην προσπάθεια για την αποφυγή των πλέι-άουτ, αλλά και σε πιθανή μελλοντική σειρά αγώνων με την ομάδα του Μπραχαμίου, λόγω της μεταφοράς των αποτελεσμάτων της κανονικής περιόδου στα πλέι-άουτ.

Ο αγώνας θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από τον Prisma 91,6, ενώ καλούμε τους συντοπίτες μας στην πρωτεύουσα να μας στηρίξουν για μια ακόμη φορά σε ένα εκτός έδρας ματς.

Ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας δήλωσε εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης: «Ο Κρόνος είναι μια ομάδα που συνδυάζει εμπειρία και νιάτα. Κασάπογλου, Τσιάδη, Τζανετάτου και Κάμπελ είναι παίκτριες που παίζουν πολλά χρόνια στην Α1 και μαζί με τις πολύ ταλαντούχες μικρές κάνουν ένα σύνολο ικανό για τα πάντα. Είναι ευκαιρία να παίξουμε και εναντίον της πολυτάλαντης Μποσγανά που με τις εμφανίσεις της μας έχει εντυπωσιάσει  Το άγχος κυρίως το έχει ο Κρόνος. Παίζει στην έδρα του, ενώ εμείς τον έχουμε στην Λευκάδα στον δεύτερο γύρο. Εμείς θα παίξουμε αυτό που μπορούμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»