Φιλική νίκη 3-1 της Αναγέννησης Άρτας επί της Θύελλας Κατσικά στα Γιάννενα (vid)

Σε μια δυνατή φιλική αναμέτρηση με ομάδα και πάλι της Γ Εθνικής κατηγορίας, ήρθε αντιμέτωπη η Θύελλα Κατσικάς, όπου πάρα την ήττα της με 1-3 από την Αναγέννηση Άρτας, έδειξε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο με αρκετά θετικά στοιχεία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την φιλοξενούμενη ομάδα να ”πατά” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, σχεδόν σε ολόκληρο το α΄ μέρος, καταφέρνοντας μάλιστα να προηγηθεί με 0-2 σκορ, όταν μόλις  στο 8΄ ο Σκανδάλης έπειτα από προσποίηση με σουτ εκτός περιοχής ”έγραψε” το 0-1,

ενώ στα μισά του ημιχρόνου ο Παπακίτσος πέτυχε το 0-2, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Μπότσαρη.

Οι «κόκκινοι» αντέδρασαν μετά από το 30΄ , όταν και πραγματοποιήθηκε  η πρώτη καλή στιγμή με τον Φαρμάκη από θέση βολής να στέλνει την μπάλα άουτ, καθώς η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό.

Το β΄ μέρος βρήκε την ομάδα της Θύελλας, να μπαίνει πιο δυνατά, πετυχαίνοντας μάλιστα και την μείωση του σκορ στο 47΄,

όταν ο Τσιαφίτσας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή του Πατσούρα, ενώ στο 64΄ το σουτ του Φαρμάκη κατέληξε στην αγκαλιά του Πατσούρα.

Στο 86΄ ο Ροβίνας διαμόρφωσε το τελικό 1-3 με πλασέ, ενώ στο 90΄ ο Βελτσίστας έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν από την  απευθείας εκτέλεση φάουλ, απέκρουσε με δυσκολία ο νεαρός Μήτσιος.

Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Γεωργίου B.-Σπυρογιώτης)

Θύελλα Κατσικάς (Πέτρος Κοντοδήμας): Γκορτζής, Νάνος, Ασωνίτης, Λισγάρας, Πάκος, Μούτσιος, Τσουμάνης, Φαρμάκης, Γούλας, Τσιαφίτσας, Καζαντζίδης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Γιωτάκης, Μαρούλης, Τάτσης, Νικολάου, Βελτσίστας, Τζουρμανάς, Μιχαηλίδης, Πότσης, Πιλιαφάς.

Αναγεν. Άρτας (Τάσος Νταλάκας): Πατσούρας, Μπότσαρης, Σκανδάλης, Καραγιαννίδης, Χεμπέγια, Σιδηρόπουλος, Παπακίτσος Αλ., Φωλίνας, Χούσιος, Σχισμένος, Κραμπής. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Έξαρχος, Ροβίνας, Αρτέμης, Παπαρούνης, Μπόκος, Παπακίτσος Δ., Μπόκος Ν., Μήτσιος.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ – passports.gr