Έτοιμος να ανοίξει τα «φτερά» του ο Δημήτρης Κοντογεώργης

Από τις προπονήσεις στο γήπεδο Νυδρίου βρέθηκε στην Ακαδημία της Νυρεμβέργης. Ο νεαρός Δημήτρης Κοντογεώργης δούλεψε με πολύ ζήλο στα γερμανικά γήπεδα, έμαθε μυστικά της θέσης του τερματοφύλακα από τους εκεί προπονητές του και σύντομα μπήκε στο στόχαστρο των “λαγωνικών” του Παναθηναϊκού.

Μετά τα δοκιμαστικά και τις προπονήσεις με το “τριφύλλι” οι δύο πλευρές αναμένεται να συνεργαστούν. Πρόσφατα ο νεαρός Λευκαδίτης γκολκίπερ συμμετείχε με την Κ17 του ΠΑΟ στο τουρνουά που γίνεται κάθε χρόνο στην Ουγγαρία στην μνήμη του Φέρεντς Πούσκας και αγωνίστηκε βασικός στα τρία από τα τέσσερα ματς της ομάδας του που τερμάτισε στην πέμπτη θέση (την πρωτιά κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης).

Ο Δημήτρης που από την νέα σεζόν θα είναι όπως όλα δείχνουν μέλος της Κ19 του σωματείου που θα λάβει μέρος και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (UEFA YOUTH LEAGUE) ετοιμάζετε να “ανοίξει τα φτερά του”.

Να του ευχηθώ λοιπόν καλή αρχή, να έχει υπομονή, επιμονή, να δει τα όνειρα του να πραγματοποιούνται και να “πετάξει” όσο πιο μακριά μπορεί.