Βασίλης Ξανθόπουλος: Το πρωτάθλημα έχει δρόμο

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Βασίλης Ξανθόπουλος:

“Πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν, αλλά και στους αντιπάλους μας. Είναι καλή και έμπειρη ομάδα η Φιλιππιάδα και σίγουρα δεν είναι τυχαία ομάδα. Ήταν δύσκολο το ματς. Είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε. Έχουμε κάποια παιδιά που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.

Δουλεύουμε υπό δύσκολες συνθήκες, έχουμε παιδιά που εργάζονται παράλληλα με το ποδόσφαιρο.

Είχαμε θεωρώ καλά διαστήματα μες στο παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο και δε δεχθήκαμε επικίνδυνες φάσεις, αλλά σίγουρα όταν το ματς είναι στο 1-0 υπάρχει άγχος. Κάθε ματς δικό μας είναι με πίεση και άγχος από ‘δω και πέρα. Χρειάζεται υπομονή, αυτοπεποίθηση και ηρεμία μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Είπαμε και στα αποδυτήρια με τα παιδιά ότι δεν τελειώνει το πρωτάθλημα στα ματς με Φιλιππιάδα και Λούρο. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Αν κάνουμε διπλό στο Λούρο, θα είμαστε πιο άνετοι για τη συνέχεια. Αλλά όχι ότι θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Αν είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι μέχρι το τέλος θα κερδίσουμε την άνοδό μας και μαθηματικά. Θα προετοιμαστούμε από Δευτέρα για το ματς με το Λούρο”.