Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Κεραυνός Θεσπρωτικού για τη νέα σεζόν

Οι διακοπές τέλος και επίσημα για τους παίκτες του Κεραυνού Θεσπρωτικού, καθώς την Τρίτη (17/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν ξεκινώντας την προετοιμασία τους.

 Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού αναφέρει:

Με πολλές υποσχέσεις για μια ιδιαίτερη και επιτυχημένη χρονιά, ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Θεσπρωτικού, η προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Μια «επίσημη πρώτη» στην οποία τόσο οι παίκτες της ομάδας, όσο επίσης και η διοίκηση και το προπονητικό τιμ, ξεκίνησαν με χαμηλούς τόνους, αλλά παράλληλα και με φιλοδοξίες για μια σεζόν που όλοι στο σύλλογο θέλουν να είναι ακόμη πιο επιτυχημένη σε σχέση με την περασμένη ελλιπή χρονιά.
Παρόντες στο γήπεδο, σ’ αυτή την πρώτη προπόνηση, παρευρέθηκαν τα μέλη της διοίκησης της ομάδας, που υποδέχθηκαν το νέο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και είχαν μαζί τους μια θερμή και «ζεστή» συνομιλία.
Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Πρόεδρος του Κεραυνού Σωτήρης Βασιλείου αφού καλωσόρισε όλους τους αθλητές, συνέστησε την προσοχή όλων για τον κορωνοϊό, που στην παρούσα φάση, αποτελεί πρωτεύον πρόβλημα και τόνισε πως η ομάδα πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα και τέλος η προσωπική φιλοδοξία και διάκριση.
Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, τα μέλη της διοίκησης και οι φίλαθλοι του Κεραυνού, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομάδα του Κεραυνού, σ’ αυτή τη πρώτη μέρα προετοιμασίας.