Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Πάργας 2-1

Απ όλα είχε το σημερινό  παιχνίδι του Οδυσσέα Νυδριού με τον Απόλλων Πάργας ,  οι γηπεδούχοι το πίστεψαν και κατάφεραν να πάρουν μια τεράστια νίκη που δίνει βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα στους παίχτες και διοίκησης. Από την άλλη, η ομάδα της Πάργας που κράταγε την πρώτη θέση μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική φάνηκε αρκετά νευρική και αυτό το πλήρωσε ακριβά καθώς έμειναν με 9 παίχτες. 

Μόλις στο 5ο λεπτό η πρώτη καλή φάση για τον Οδυσσέα που πάτησε περιοχή, ο Καλογερής δεν χάρισε το κακό διώξιμο των αμυντικών και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 25ο λεπτό μετά από κακό φάουλ ήρθε η δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Διαμαντόπουλο,  αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίχτες. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν παράτησαν τα όπλα τους και πίεζαν την άμυνα του Οδυσσέα Νυδριού όπου στο 43 ο Μουρεχίδης με άστοχο τάκλιν έκανε πέναλτι που διαμόρφωσε ο Παππάς στο 44΄ από την άσπρη βούλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίχτη λιγότερο, οι φιλοξενούμενη απειλούσαν πιο αποτελεσματικά,  αντιθέτως οι γηπεδούχοι  προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο. Στο 70΄όμως ο Χατζής ήταν αυτός που πήρε όλη την ομάδα  πάνω του ο οόπίος  κατάφερε να πάρει έξυπνο πέναλτι αφήνοντας του αντίπαλους με 9 παίχτες. Ψυχρός από έντεκα μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Παρά την κούραση το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση μέχρι στο τέλος, αλλά το τελικό σκορ δικαιώνει τον Οδυσσέα Νυδριού που κατάφερε να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς με μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Μια νίκη που φωνάζει αλλαγή σελίδας για την ομάδα του Νυδριού ,  επιστρέφοντας έτσι στις νίκες μετά από ένα κακό ξεκίνημα.

ΜVP του αγώνα: Θειακός Θεοφάνης

Διαιτητής: Καλογερής Θ.

Βοηθοί: Τσόγκας – Κώτσης

Οδυσσέας Νυδριού: Καταγής,  Γαζής Ν.,  Φερεντίνος, Θειακός,  Βάννας (75΄Βερύκιος),  Βουλγαρίδης,  Καλογερής (46΄Γαζης Ι.),  Μουρεχίδης (75΄Ζουριδάκης),  Ζάτσε,  Χατζής (89΄Τσακνής),  Σταύρου

Απόλλων Πάργας (Λευτέρης Βέρμπης): Ζέρης,  Κωτσιάς,  Γεωργίου  (34΄Bojang- Τσουμάλης),  Γόγολος (66΄Μηλιώνης),  Πάκος,  Φούτνζουλας,  Σουλιώτης, Σιδέρης (42′ Κιζίρογλου),  Γκιγκιζγιάν, Παππάς

πηγή: lefkadapress.gr