Οι σκόρερ της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Ακόμη μια συναρπαστική αγωνιστική πέρασε για την Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, καθώς στην 15η αγωνιστική, είχαμε ανατροπή στην κορυφή και σε συνδυασμό της ήττας με 3-4 του Απόλλων Πάργας, από τον ΠΑΣ Πρέβεζας και της νίκης του Θρίαμβου Λούρου με 3-0 επί του Οδυσσέας Νυδριού, με τον Μπόμπορη να επιστρέφει στα γκολ και το Ζάκκα να συνεχίζει το χαβά του… και να βρίσκει ξανά δίχτυα, είχαμε αλλαγή στο ρετιρέ της βαθμολογίας, με τους “κιτρινόμαυρους” να δέχονται το “δώρο” των Ιππόκαμπων και να πιάνουν κορυφή.

Ο Πανλευκάδιος, βρέθηκε με την πλάτη στο…τοίχο στον Ωρωπό, αλλά το γκολ του Κολιού, αφύπνισε τους παίχτες του Γιώργου Κατηφόρη και με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτοπήραν την νίκη με 2-1 επί του ουραγού της βαθμολογίαςΛαβωμένος, χωρίς αλλαγές και με πολλά προβλήματα πήγε ο Εθνικός Φιλιππιάδας στην Πλαγιά, με τον Βαρελή να παίζει αμυντικό και να αφήνει τα γκολπόστ, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους “κυανόλευκους”, να έχουν ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην ομάδα του Άρη Φερεντίνου με σκορ 3-0.

Με ένα εντυπωσιακό χατ-τρικ, του Μπόμπορη, στο τελευταίο πεντάλεπτο του παιχνιδιού, ο Κεραυνός Θεσπρωτικού, επικράτησε 4-0 του ΑΟ Μύτικαμε τον αγώνα να κρίνεται στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου μπήκαν και τα τέσσερα γκολ. Τέλος, στη Βόνιτσα, ο τοπικός Αμβρακικός παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 με τον Αετό Αγιάς, με τους γηπεδούχους να μην έχουν νίκη στο 2022.

*** Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής

*** Είναι η νέα θέση του Δημήτρη Βαρέλη, καθώς ο έμπειρος Αρτινός τερματοφύλακας αναγκάστηκα έπαιξε…δεξί μπακ, για να συμπληρώσει 11αδα η ομάδα του Δημήτρη Μπαλάφα. Ο συμπαίχτης του Χρήστος Σιδηρόπουλος, τον αποκάλεσε…Μαικόν!

 

*** Επίσης, ο Βασίλης Τριάντος, σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, με τον πολύπειρο αμυντικό, να ανοίγει το δρόμο προς τη νίκη του ΠΑΣ Πρέβεζα στο ντέρμπι με τον Απόλλων Πάργας.

*** Φυσικά, το χατ-τρικ του Μπόμπορη του Κεραυνού Θεσπρωτικού και αυτό που το κάνει ακόμα πιο σπουδαίο, είναι το χρονικό διάστημα που το έκανε. Εντός 5-6 λεπτών.

*** Μήνυμα συμπαράστασης από τους παίχτες του Αμβρακικού Βόνιτσας πριν τη σέντρα του ματς, για τον Πάνο Κυριακίδη, που τραυματίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική και νοσηλεύτηκε και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

*** Επίσης, για δεύτερο σερί αγωνιστική σε αγώνα του Απόλλων Πάργας σημειώνονται 7 γκολ!!!

Οι σκόρερ των ομάδων στις 15 πρώτες αγωνιστικές:

ΑΟ Μύτικας| Μιχάλης 5, Ντόντης 2, Σπυρόπουλος 1, Γερασίμου 1, Ντιό 1, Παππάς 1.

Αετός Αγιάς| Ντόκος 9, Φίλιος 5, Παππάς 2, Λάμπρου 2, Γκόγκος 2, Ζήσης 2, Βέκιος 2, Τζίμας Ι. 1.

Απόλλων Πάργας| Παπαρούνας 7, Γεωργάκης 6, Γκόλιας 5, Τουρμούσογλου 5, Κουλούρης 3, Ιωακειμίδης 3, Διαμαντής 3, Αναστασίου 3, Σαιντί 2, Νικολάου 2, Λαγός 1, , Πάκος 1, Βασιλείου 1**, Νικολάου 2.

Πανλευκάδιος| Κόκκαλης 6, Βεργίνης 3, Μάουρο Μοράλες 3, Κουμπής 2, Μπαλί 1, Τερζία 1, Νάστος Σ. 1, Θεριανός 1.

ΠΑΣ Πρέβεζας| Σιδέρης 11, Μπαρλαγιάννης 7, Γιόχανσεν 5, Τριάντος 4, Βασιλείου 2**, Πόποτας 2, Σαλέχ 1,Τσάτσος 1, Στεμπάρης.

ΑΟ Πλαγιάς| Σταμουλάκης 6, Μωραίτης Β. 4, Φερεντίνος 3 , Καλογεράκης 1

Αμβρακικός Βόνιτσας| Σταύρου 5Φέτσης 4, Ορφανός 4, Κυριακίδης 2, Μπατμάς 1, Βασίλας 1, Σπανός 1, Καταγής Γ.

Δόξα Ωρωπού|Κολιός Ν. 6, Κολιός Α. 3, Κονάκης 1, Παππάς 1, , Γκολάκος 1*, Μαντούσης 1

Εθνικός Φιλιππιάδας| Τσιάπι 4, Σιδηρόπουλος 4, Λάκκας 3, Μπεζεβέγκης 2, Χούσος 2, Χριστογιάννης 2, Παππάς 1, Σταμούλης 1, Δημουλάς 1, Γυφτοκώστας 1, Νίκου 1.

Θρίαμβος Λούρου| Γκολάκος 8*, Κολιός 4, Γεωργίου 5, Ζάκκας 6, Λαμπρούσης 3, Κούσης 2, Πρέντζας 2, Δάσκαλος 1, Μπόμπορης 2, Λάππας 1, Μαργώνης 1, Κολιός Γ. 1

Κεραυνός Θεσπρωτικού| Μπόμπορης 6, Νικολαίδης 5, Πανούσης 3, Μαργαρίτης 1, Τιότσος 1, Παφίλας 1, Ντάφλος 1, Σιώρος 1, Δημουλιάς 1, Ζήκας.

Οδυσσέας Νυδριού| Βρεττός Τ.4, Γεωργάκης 3, Ζάτσε 3, Σκέμπι 3, Γαζής Ν. 3, Καρελής 2, Γαζής Σαβ 2, Κοντοπρίας 1, Καταγής Λ 1., Κτενάς 1, Καρτάνος 1, , Rrapaj 1, Βάννας 1.

* Ο Γκολάκος έχει πετύχει γκολ με δύο ομάδες, 1 με Δόξα Ωρωπού και 8 με Θρίαμβο Λούρου.

** Ο Βασιλείου έχει πετύχει 2 γκολ με ΠΑΣ Πρέβεζα και 1 γκολ με Απόλλων Πάργας.