Ολυμπιακός Βόλου: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου απευθύνει η διοικούσα επιτροπή για το ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης

Θα συνεχίσει την προσπάθεια για άνοδο μέχρι το τέλος ο Ολυμπιακός Βόλου και γι’ αυτό ζητά την στήριξη του κόσμου, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής (2/4, 16:00) με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο Πανθεσσαλικό. Παράλληλα, ενημέρωσε για την διάθεση των εισιτηρίων, τα οποία τιμώνται στα 5 και 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου στις 16:00, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Α.Ε. Καραϊσκάκη σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον αγώνα, που έχει ξεκινήσει η ομάδα μας από το καλοκαίρι.

Τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων παιχνιδιών δεν είναι ικανά για να κάμψουν την θέληση και το πείσμα της ομάδας. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι έτοιμος να παλέψει μέχρι το τέλος για τον στόχο της ανόδου.

Ο δρόμος είναι ένας για την άνοδο και σ’ αυτό το δρόμο η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της όλο το φίλαθλο κόσμο.

Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια. Αυτή την Κυριακή είμαστε πάλι δίπλα στην ομάδα μας, στον Ολυμπιακό Βόλου. Με τη φωνή και το χειροκρότημα ας στείλουμε τη θετική μας ενέργεια στους παίκτες μας κι ας μετουσιωθούμε στον 12ο παίκτη.

Αυτή την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα εισιτήρια της Κυριακής

Οι τιμές των εισιτηρίων της Κυριακής είναι οι εξής:

-Γενική είσοδος: 10€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14:30.

Οι  φίλαθλοι – κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του παρκινγκ του Σταδίου μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο παρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ».