ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - 06/09/2018
Ορίστηκε η διαιτητική τριάδα του τελικού Σούπερ Καπ
Συντάκτης: Sportime24


Ανακοινώθηκε σήμερα (06/09) ο διαιτητής και οι βοηθοί του που θα διευθύνουν το Σούπερ Καπ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στις ομάδες του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και του Τηλυκράτη Λευκάδας.
Με τον αγώνα του Σούπερ Καπ ανάμεσα στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και τον Τηλυκράτη Λευκάδας ανοίγει την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 με τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Αθανασία Τσουμελέκα» και θα αρχίσει στις 16:30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Από την μια έχουμε τον Τηλυκράτη Λευκάδας ο οποίος κατέκτησε την περσινή σεζόν το νταμπλ, και από την άλλη τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας ο Νίκος Μπαΐλης που από φέτος είναι στους πινάκες της Football League.
Πρώτος βοηθός θα είναι ο Ηλίας Κωνσταντίνου που από φέτος είναι στους πίνακες της Super League και δεύτερος ο Παύλος Φραγκούλης βοηθός διαιτητής στην Football League.
Τέταρτος διαιτητής ο Θανάσης Ζιώγας.