Ο Απόλλων Πάργας λύγισε τον Αμβρακικό στην παράταση και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου

Τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας γνώρισε ο Αμβρακικός ο οποίος ηττήθηκε στην παράταση από τον Απόλλων Πάργας με 0-2.

Ο Αμβρακικός ξεκίνησε το παιχνίδι χωρίς τον βασικό του επιθετικό και πρώτο σκόρερ της ομάδας Καλογερή ο οποίος στην προθέρμανση αισθάνθηκε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει το παιχνίδι.

Παρόλα αυτά η ομάδα της Βόνιτσας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι περιορίζοντας τουλάχιστον για το πρώτο 20λεπτο τον Απόλλων Πάργας σε παθητικό ρόλο.

Όσο περνούσε η ώρα όμως οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο χωρίς ωστόσο να απειλούν και αυτοί ιδιαίτερα τον Τρανουλίδη με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αμβρακικό να μπαίνει πιο δυνατά αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά φαίνονταν η καλύτερη φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι φιλοξενούμενοι.

Πάντως το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο 94ο λεπτό ο Βασίλας μάρκαρε απρόσεκτα τον Κωνσταντίνου στην μεγάλη περιοχή της ομάδας μας με τον ρέφερι της αναμέτρησης Χουλιάρα να υποδεικνύει το πέναλτι.

Ο Σιδέρης από τα 11 βήματα νίκησε τον Τρανουλίδη για το 0-1.

Στο 100ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με κοντινό πλασέ του Ντόκου.

Διαιτητής: Χουλιάρας

Βοηθοί: Νάστος – Παππάς

Αμβρακικός Βόνιτσας (Τάκης Κονιδάρης-Τάσος Χαντζάρας): Τρανουλίδης, Βασίλας, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Βλάχος, Μπούζι (101΄ Κυριακίδης), Ορφανός (117΄ Κάππες), Νταλάρδας (72΄ Κούτσικος), Καταγής, Βρεττός, Καταγής.

Απόλλων Πάργας (Βασίλης Ξανθόπουλος): Πατσιούρας, Κωνσταντίνου (105΄ Βασιλείου), Διαμαντής, Φράγκος, Πάκος, Εμβραίζογλου (41΄ Μπέλλος), Σιδέρης (96΄ Ντόκος), Τσιαφίτσας (105΄ Κουλούρης), Ντοματάς, Γεωργάκης (117΄ Αναστασιάδης), Ντατίδης.

πηγή: akarnanikanea.gr