Ο Δημήτρης Τομπάζης νέος προπονητής του Ναυπακτιακού Αστέρα (video)

Νέος προπονητής του Ναυπακτιακού Αστέρα για το εναπομείναν χρονικό διάστημα των 10 ημερών ή αν θέλετε για τις τελευταίες δύο αγωνιστικές ημέρες είναι από σήμερα ο Δημήτρης Τομπάζης.

Ο Δημήτρης Τομπάζης επιστρέφει στον πάγκο του Ναυπακτιακού Αστέρα μετά από 8 χρονιά καθώς είχε εργαστεί στην ομάδα της Ναυπάκτου τη σεζόν 2010-11.

Ο νέος τεχνικός,παλιός γνώριμος της Ναυπάκτου και του Ναυπακτιακού, κλήθηκε μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σίνισα Γκόγκιτς από τη διοίκηση να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας για τους τελευταίους δύο αγώνες του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ζητούμενο είναι η αλλαγή της ψυχολογίας των παικτών δήλωσε ο νέος τεχνικός,ενώ επεσήμανε ότι γνωρίζει την κατάσταση στην οποία είναι η ομάδα αλλά και που εντοπίζονται τα αγωνιστικά προβλήματα,τα οποία θα προσπαθήσει να διορθώσει.Ο κ.Τομπάζης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει φυσικά τον πρόεδρο της ομάδας Λάμπρο Χρυσανθόπουλο του οποίου την πρόταση δεν μπορούσε παρά να αποδεχθεί γνωρίζοντας τη μεγάλη του αγάπη που τρέφει γι’αυτή.

VIDEO

πηγή: nafpaktianews.gr