Ο Μίχος στο Αντίρριο. Αναγνώριση σε Παπαποστόλου.

Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που περισσότερο έχει συνδέσει το όνομά του με το Ναυπακτιακό Αστέρα θα είναι ο διάδοχος του Περικλή Παπαποστόλου στον πάγκο του Ατρόμητου Αντιρρίου, ο Γιώργος Μίχος. 

Η ομάδα του Αντιρρίου ανακοίνωσε τη συνεργασία αυτή ως εξής: «Ο Α.Ο Ατρόμητος  Αντιρρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για την θέση του προπονητή με τον Γεώργιο Μίχο. Παλαίμαχος  ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού κυρίως και του Εθνικού Πατρών  στις ένδοξες εποχές της  Δ’ , Γ’, και  Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ. Κάτοχος διπλώματος UEFA A’ έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του χώρου, όπως Κοκότοβιτς Ντράγκαν, Κωστίκο Γεώργιο, Τσιώλη αθανάσιο, Μεϊντάνη Πάρη, Ξανθόπουλο  Βασίλειο, Νταλακούρα Ιωάννη, και Τομπάζη Δημήτριο. Με  προπονητική θητεία ως βοηθός και πρώτος  από  Α΄ Ερασιτεχνική έως  Γ’Εθνική.  Ξεκινάμε με πίστη και αισιοδοξία για τη  νέα μας συνεργασία πάντα στο πλαίσιο των αρχών που διέπουν το σύλλογό μας». 

Αναφορά  στον «Πέρι»

Ο Περικλής Παπαποστόλου μετά από πενταετή θητεία στον Ατρόμητο, ως παίκτης – προπονητής,  έβαλε έντονα την «σφραγίδα»  του και οι άνθρωποι της ομάδας τον τιμούν γι’ αυτό με ανακοίνωση. Αλλά και ο «Πέρι» έχει μόνο καλές αναμνήσεις απ’ αυτή τη συνεργασία.

Αρχικά ο σύλλογος ανακοίνωσε πως θα ήθελε να τον ευχαριστήσει, όπως αναφέρει,  για την επιτυχημένη πενταετή θητεία και συνεχίζει: «Στην διάρκεια αυτών των πέντε χρόνων πετύχαμε πολλά. Δύο συμμετοχές σε τελικούς Κυπέλλου, μια συμμετοχή   σε τελικό πρωταθλήματος και μια συμμετοχή σε μπαράζ ανόδου. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην υπόλοιπη επαγγελματική καριέρα του, προσωπική ευτυχία και υγεία σ’ αυτόν και την οικογένειά του». 

Ο  Περικλής Παπαποστόλου ανταπέδωσε, αναφέροντας: «Μετά από αυτά τα πέντε χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα του Ατρόμητου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που κατά καιρούς ήταν στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και προσωπικά τους  ανθρώπους που ήταν συνέχεια κοντά μου: τους  Γιάννη και Λάμπρο Παπαδόπουλου,  Νίκο Κάκκο, Γιάννη Αλεξόπουλο, Σπύρο και Βασίλη Αγγελόπουλο ,τον Πολυχρόνη  Παντελίδη  και τον Σπύρο Πατογιάννη που όποτε τον χρειάστηκα ήταν εκεί. Επίσης όλους τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας , τους γονείς και τα παιδιά της ακαδημίας του Ατρόμητου και τον φίλαθλο κόσμο που βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό της ομάδας. Ζητώ συγνώμη αν ξέχασα κάποιον  δεν έγινε  σκόπιμα ευχαριστώ γενικά όλους όσους βοήθησαν σε αυτά τα πέντε υπέροχα χρόνια τα οποία ήταν η αρχή της προπονητικής καριέρας σε επίπεδο Ακαδημιών αλλά και ανδρών».

ΦΩΤΟ: Ο Γιώργος Μίχος, ως πρώτος προπονητής,  στον πάγκο του Ναυπακτιακού πριν  μερικά χρόνια

πηγή: sportait.gr