Ο 52χρονος εκπαιδευτικός Ευάγγελος Λέττας νέος πρόεδρος στον ΑΟΒ

Ο 52χρονος εκπαιδευτικός Ευάγγελος Λέττας είναι από χθες ο νέος πρόεδρος του Α.Ο.Βελισσαρίου.

Ο κ. Λέττας εκλέχθηκε από τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο συνεδρίασε χθες και έβγαλε τη νέα διοίκηση της ομάδας, η οποία έθεσε στόχο και τη νέα χρονιά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βελισσαρίου αναφέρει τα εξής:

Μέσα σε κλίμα συσπείρωσης, ολοκληρώθηκαν σήμερα οι διαδικασίες ανάδειξης του ΔΣ της ομάδας μας η οποία έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Λέττας Ευάγγελος

Αντιπρόεδροι: Παπακώστας Θεόδωρος, Γεωργόπουλος Λάμπρος

Γεν. Γραμματέας: Μπογάς Χρήστος

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Τόλης Αναστάσιος

Γενικός Άρχηγός: Λέττας Ιωάννης

Ταμίας: Μπαλαμάτσιας Γεράσιμος

Μέλη: Παργινός Κωσταντίνος, Κωσταντής Γεώργιος

Αναπληρωματικό Μέλος: Χάιδος Σπυρίδων

Ομόφωνα το νέο ΔΣ αποφάσισε ότι η ομάδα θα συνεχίσει τη νέα αγωνιστική περίοδο να διεκδικήσει το στόχο που της στέρησαν πέρσι εξωαγωνιστικοί παράγοντες. Άμεσα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον προπονητή της ομάδας και τους παίκτες μας για την επίτευξη των στόχων μας, οι οποίοι ξεκινάνε με το Super Cup στα μέσα Αυγούστου.

ΥΓ: Το νέο ΔΣ της ομάδας ευχαριστεί τον απερχόμενο πρόεδρό της κ. Θωμά Γκλίναβο για την πολύτιμη προσφορά και την άψογη συνεργασία. Ο κ. Γκλίναβος ήταν, είναι και θα είναι φίλος και αρωγός των προσπαθειών μας.

Το νέο Συμβούλιο δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Μάκη Νικολάου με τον οποίοα θα υπάρξει επαφή προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Σήμερα υπάρχει ραντεβού του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Λέττα με τον προπονητή Ανέστη Ζώη για να γίνει μια πρώτη συζήτηση για την παραμονή του στην ομάδα, ενώ θα αρχίσουν και οι επαφές με τους παίκτες που είναι στο υπάρχον ρόστερ.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

πηγή: passports.gr