Πάει για 2η νίκη ο Αστέρας Πετριτή με την Α.Ε. Νέας Σελεύκειας

Για να έχει αξία η νίκη μας στην Καστοριά πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ματς στην έδρα μας την Νέα Σελεύκεια, δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Πετριτή Γιάννης Σφακιανάκης και είχε απόλυτο δίκιο.

Η σειρά των αγώνων μπαράζ για άνοδο, με έξι αντιπάλους από τους οποίους τρεις θα αντιμετωπίσεις εντός έδρας και τρεις εκτός, έχει τη δική της ιδιαιτερότητα και θέλει πολύ προσοχή. Η νίκη του Αστέρα στην πρεμιέρα απέναντι σε έναν αντίπαλο που θεωρείται από τους δυνατότερους του Ομίλου περνάει πίσω, αφού Τετάρτη 11 Μάη στο γήπεδο του Πετριτή ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σελεύκεια.

Το ματς που φαινομενικά είναι πιο εύκολο, λόγω έδρας ίσως δεν είναι έτσι. Και αυτό γιατί η πρωταθλήτρια της Θεσπρωτίας μετά την εντός έδρας ήττα, δεν μπορεί παρά να παίξει μόνο για τη νίκη, για να μην βγει εκτός «κούρσας» από την 2η αγωνιστική. Πέραν αυτού ο Αστέρας που έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών, απέκτησε ένα ακόμα με την «απερίσκεπτη» κίνηση του Γ. Γαρδικιώτη που μετά το τέλος του ματς δέχθηκε κόκκινη κάρτα και δεν μπορεί να αγωνιστεί, μεγαλώνοντας το πρόβλημα στην ομάδα.

Θεωρούμε ότι ο Αστέρας και με ελλείψεις έχει την ποιότητα και τη δυνατότητα να κερδίσει αυτό το ματς, να κάνει έξι τους βαθμούς του και να μπει για καλά στην υπόθεση άνοδος, που λογικά θα κριθεί στους 13 ή και 14 βαθμούς για τις τρεις από τις επτά ομάδες που θα ανέβουν.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 16.00 και αναμένεται πέραν από τους φιλάθλους του Αστέρα και πολύ κόσμος από την περιοχή να βρεθεί στο γήπεδο να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια, που δεν είναι μόνο της ομάδας του Πετριτή, αλλά όλης της Κέρκυρας.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ για το ματς αυτό όρισε διαιτητές από τα Γρεβενά και είναι οι: Β. Πολυχρονίου, Αλ. Δρουδάκης και Κ. Αποστολίδης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας είναι από τα Γιάννενα ο Δ. Γούκος.

πηγή: enimerosi.com