Πάλι εκτός ο Μπουζούκης, ανοιχτό να φύγει τον Γενάρη!

Ο  Γιάννης Μπουζούκης έμεινε για άλλο ένα παιχνίδι εκτός αποστολής και πλέον υπάρχει θέμα.

photo: intime.gr

Και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μπουζούκης δεν είναι στην αποστολή, όπως συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο παίκτης το είχε καταλάβει αυτό από χθες, όταν ενημερώθηκαν οι παίκτες, που ήταν εκτός αποστολής να κάνουν προπόνηση ξεχωριστά από την άλλη ομάδα.

Ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού φυσικά και νοιώθει στενοχώρια από το γεγονός, ότι δεν υπολογίζεται, ούτε για τον πάγκο. Μην ξεχνάμε, ότι πριν δύο χρόνια ήταν το μεγάλο πρότζεκτ για την ομάδα, αλλά φέτος η χρονιά εξελίσσεται άσχημα για αυτόν.

Είναι δεδομένο, ότι ο Μπόλονι δεν υπολογίζει αυτή την στιγμή στον παίκτη και το δείχνει αφήνοντάς τον εκτός αποστολής. Επίσης δεδομένο είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι αν συνεχίσει ο Μπουζούκης και δεν παίζει, η συμμετέχει μόνο για δέκα λεπτά σε κάποια ματς τον Γενάρη θα υπάρξουν εξελίξεις. Όταν ανανέωσε το συμβόλαιό του, του είπαν ότι υπολογίζουν σε αυτόν και την εξέλιξή του. Από τη στιγμή που αυτό δεν συμβαίνει τώρα, τότε είναι πολύ πιθανό τον ερχόμενο Ιανουάριο να φέρει πρόταση, ώστε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

πηγή: onsports.gr